Sorra halmozza a díjakat a ZyXEL NSA300 sorozat

|

Az új ZyXEL NSA 300 sorozat modelljei elsöprő sikerrel debütáltak, és a megjelenést követő szűk egy évben kivívták a vásárlók és a szakértő közönség elismerését. Ezt bizonyítja a számos díj és elismerés, amellyel az eszközöket egymástól független tesztelők, IT magazinok és internetes szakmai portálok jutalmazták.

Európa-szerte több mint tizenöt díjat nyert el a 300-as széria az elmúlt pár hónapban. Közülük is kiemelkedik az egylemezes NSA310, amely eddig nyolc elismerést kapott, például a cseh Computer magazintól, a lengyel Chip magazintól, vagy a magyar PC World magazintól. A kétlemezes modell, az NSA320 és a nemrégiben bemutatott, kiemelt eszköz, az NSA325 is kiválóan teljesít a teszteken és összehasonlításokon. Az elnyert díjak és elismerések közös jellemzője az adattárolók teljesítményével való elégedettség, a sokszínű funkciók elérhetősége és a megfizethető ár. Nagymértékben hozzájárult a sikerhez az is, hogy a konfigurációs felület egésze elérhető az országok nyelvén, tehát hazánk piacán magyarul is. Másrészt jelentős teljesítménynövekedés mutatható ki a korábbi modellekkel összevetve: az alapparamétereket tekintve (írás és olvasás) háromszor jobb teljesítményre képes. A ZyXEL adattárolóját a leggyorsabb és legolcsóbb adattárolók között tartják nyilván a piacon. „Az NSA310 tökéletesen működik a különböző típusú tartalmak tekintetében is.“ – Computer magazin, Csehország „A ZyXEL NSA320 adattároló a sebességet mérő kimutatások élén áll, és közel kétszeres adatátviteli sebességre képes a versenytársak adattárolóihoz képest.“ –PC Revue magazin, Szlovákia „A kiváló teljesítménynek és a kedvező árnak köszönhetően az új NSA325 igazi csúcskategóriás termék a piacon“ – T3 magazin, Lengyelország A ZyXEL NSA300 sorozat médiaszerverei elsősorban kis hálózatok számára készültek, ideális adattárolási és adatmentési megoldás otthoni felhasználóknak és kisebb méretű irodáknak egyaránt. A gigabit interfész biztosítja a gyors adatátviteli sebességet, támogatja a legfrissebb operációs rendszereket, beleértve a Windows 7 és a MAC OS X-et. Az USB 2.0 portokhoz nyomtatók és szünetmentes tápegységek csatlakoztathatóak, ezek mellett más típusú portok (pl.: eSATA, USB 3.0, Ethernet stb.) is megtalálhatóak az eszközön. Ingyenesen elérhető alkalmazások teszik lehetővé az okostelefonnal, Android vagy iOS tabletekkel történő összekapcsolást, így a felhasználó könnyedén létrehozhat személyes felhőt a távoli adatmegosztás érdekében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.