SSD meghajtó dupla csatlakozóval a Verbatimtól

|

Egy tároló, kétféle csatlakozási mód: a kombinált SSD meghajtó egyesíti a nagysebességű eSATA csatlakozás és a mindenhol elérhető USB portok előnyeit. A parányi eszközön akár 32GB adat is elfér a gyorsan írható-olvasható SSD technológiának köszönhetően, mozgó alkatrészek nélkül. Bizalmas adataink jelszavas védelmét az EasyLock™ alkalmazás 256 bites AES titkosítással biztosítja.

A Verbatim kombinált SSD meghajtójának eSATA csatlakozója akár 60MB/mp olvasási, és 25MB/mp írási sebességre képes, míg a hagyományos USB 2.0 csatlakozóval 26MB/mp olvasási, és 15MB/mp írási sebesség érhető el. Ideális eszköz nagy mennyiségű adat mentésére és mozgatására, adatbázisok, kép, hang és videó fájlok könnyedén hordozhatók a kombinált SSD meghajtóval. Az eSATA a nagy adatsebességet biztosítja, így akár az eszközön is szerkeszthetők anyagaink, míg az USB csatoló lehetővé teszi, hogy akkor is használjuk a tárolót, ha épp nincs eSATA csatlakozóval felszerelt számítógép a környéken. Azok is használhatják az eszközt, akiknek számítógépében régebbi típusú eSATA csatoló van, amely nem biztosít áramellátást. Ilyenkor, a mellékelt kábellel egy USB portra is rácsatlakoztatható a kombinált SSD meghajtó, és az adatforgalom a nagysebességű eSATA csatlakozón zajlik, míg az eszköz működéséhez szükséges áram az USB kábelen keresztül érkezik. A tárolóeszközbe integrált, telepítést nem igénylő EasyLock™ szoftver 256 bites AES titkosítással minimálisra csökkenti az adatvesztés és az adatlopás kockázatát. Működése automatikus: ahogy bizalmas dokumentumainkat a Verbatim eSATA/USB kombinált SSD meghajtójára másoljuk, vagy mentjük, az EasyLock titkosítja azokat. Így, ha elveszítjük az eszközt, jelszó hiányában az adatokat illetéktelenek nem olvashatják el. Az eSATA/USB kombinált SSD meghajtó Windows, Mac OS és Linux rendszerekkel egyaránt kompatibilis. Mérete mindössze 80x23x9 milliméter, súlya pedig csupán 19 gramm. Két év garancia jár hozzá, és 49.100,- Forinttól érhető el. Szabadon használható képek: http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_COMBO_SSD32GB_package.jpg http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_COMBO_SSD32GB_1.JPG http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_COMBO_SSD32GB_2.JPG http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_COMBO_SSD32GB_3.JPG http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_COMBO_SSD32GB_4.JPG http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_COMBO_SSD32GB_5.JPG http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_COMBO_SSD32GB_6.JPG http://newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_COMBO_SSD32GB_7.JPG

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.