Stackelhető Smart Switchek a NETGEAR-től

|

A ProSafe 24- and 48-Port Gigabit Stackelhető Smart Switchek sebességet, rugalmasságot és skálázhatóságot biztosítanak kis- és középvállalkozások számára a könnyed növekedéshez. Így ezen szegmens számára is elérhetővé válnak a legújabb hálózati technológiák anélkül, hogy erre a kategóriára jellemző költségek megterhelnék a vállalkozásokat.

A NETGEAR, Inc. bemutatta stackelhető smart switch családjának új tagjait, a ProSafe 24- és 48-Port Gigabit Smart Switcheket (GS724TS és GS748TS). A Prosafe termékcsalád legújabb generációs termékei egyedülálló halmozható switchek a piacon. Olyan kis– és középvállalkozásoknak készültek, amelyeknek teljes körű hálózati switchekre van szükségük üzleti alkalmazásaik költséghatékony támogatására - úgy mint: feladat-érzékeny adat-alkalmazások, biztonság, VoIP és video-konferenciák. A Prosafe Gigabit halmozható Smart Switchek 24 (GS724TS), illetve 48 (GS748TS) 10/100/1000 és négy megosztott SFP Gigabit Ethernet porttal lettek felszerelve, hogy ezzel támogassák a magas sávszélesség igényű, intenzív üzleti alkalmazásokat, mint például az ERP és a nagy file-ok küldése. Ezen felül két külön célt szolgáló port támogatja a halmozható bus-t, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy akár 6 switchet vagy 288 10/100/100 portot használhasson egy időben, egyszerűen egy IP címről. A két stackelhető switch 20Gbps sávszélességet és akár 6 switch halmozását teszi lehetővé, miközben nagy sebességű csatlakozásra is lehetőség nyílik az off-the-shelf HDMI kábel segítségével, amelyek a switch tartalmát képezik. A csoporton belül minden switch hot-swappolható (azonnal átugorható), így a saját technológiának köszönhetően a hibás switchek azonnal kiiktathatóak, aminek következtében gyorsan újrakonfigurálható a rendszer, és ezáltal a holtidő is kiküszöbölhető. Az új GS724TS és GS748TS biztonságot és minőségi szolgáltatást - 802.1x hitelesítést, ACL-filterezést, 802.1p és DSCP-bázisú priorizálást és ráta korlátozást - kínál a kis- és középvállalkozások számára. A NETGEAR ProSafe Network Management Software (NMS100) közös használatával minden ProSafe Gigabit halmozható Smart Switch egy könnyen kezelhető browser-bázisú konzolról irányítható, amely használható konfigurálásra, hálózat figyelésre és hibaelhárításra. A switchek rendelkeznek SNMP-vel, amelynek segítségével gyűjthetőek és trackelhetőek az adatok, irányíthatóak az eszközök és könnyedén érvényesíthető az IT vezérlés és irányelv.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.