StarOffice 8.0: többplatformos alternatíva

|

Április közepétől kapható a StarOffice 8.0 irodai szoftvercsomag magyar nyelvű változata.

A Sun Microsystems ezen, magyar nyelvű terméke valódi és gazdaságos alternatívát nyújt az irodaautomatizálási szoftvermegoldások piacán jelenleg meghatározó szerepet betöltő Microsoft Office irodai programcsomaggal szemben, és tökéletesen kezeli a nyílt forráskódú irodai dokumentumokat is. A StarOffice 8.0 a Microsoft Office-hoz hasonló funkciókészlettel bír harmadannyi áron. Az előzetes kalkulációk alapján, a termékkel kapcsolatos beruházás, az áttérés költségeit is beleértve, akár egy éven belül is megtérülhet. A StarOffice 8.0 kizárólagos hazai forgalmazója az Open SKM Agency Kft., amely cég a terméket a viszonteladói hálózatán keresztül értékesíti. A StarOffice 8.0 magyar nyelvű változata bruttó 31 920 forintos bevezető áron lesz elérhető a felhasználók számára. A tervek szerint, a programcsomag, amely Windows, Linux és Solaris platformokon egyaránt használható, fél éven belül már az áruházakban is kapható lesz. Jelenleg folyik a programcsomag internetes értékesítésének kidolgozása is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.