Sybase Afaria platformon indít globális mobilmenedzsmentet a Verizon

|

A két vállalat között létrejött megállapodás révén a Verizon nagyvállalati ügyfeleinek egységes mobileszköz-menedzsmentet és biztonságot kínál. A Sybase által biztosított technológia segítségével a vállalatok csökkenthetik az egyre növekvő, heterogén eszközpark jelentette kockázatokat és költségeket.

A két vállalat között létrejött megállapodás révén a Verizon nagyvállalati ügyfeleinek egységes mobileszköz-menedzsmentet és biztonságot kínál. A Sybase által biztosított technológia segítségével a vállalatok csökkenthetik az egyre növekvő, heterogén eszközpark jelentette kockázatokat és költségeket. A Sybase és a Verizon közösen jelentette be a Verizon közeljövőben induló új szolgáltatást, amely a multinacionális vállalatoknak az egész világra kiterjedő eszköztelepítést (deployment), mobilmenedzsmentet biztosít. A nagyvállalatoknál egyre nő a mobileszközöket használó alkalmazottak száma, és ezzel az eszközpark menedzselése komoly feladatot jelent a vállalati IT számára. A Verizon Managed Mobility Solutions névre keresztelt szolgáltatás-csomagja erre kínál megoldást: biztonságos kommunikációs csatornán keresztül az IT távolról elvégezheti a napi munkához szükséges szoftverek telepítését és frissítését, valamint gondoskodhat a vállalati mobileszközök – valamint a rajtuk tárolt információk – megfelelő biztonságáról. A Forrester Research felmérése szerint 2012-re a vállalati felhasználók 73 százaléka valamilyen mobileszközön fog dolgozni a vállalatokon belül, ami a mai, megközelítőleg 200 milliós mobil tábor 400 millióra történő növekedését eredményezi. Az IDC is hasonlóan látja a vállalati mobility jövőjét, Stephen Drake, az elemzőcég Mobility & Telecom részlegének alelnöke szerint a mobilmenedzsment-szolgáltatások a vállalatok számára még kritikusabbá válnak, az eszközmenedzsment és a biztonság pedig kulcsfontosságú lesz a vállalati eszközpark tekintetében. A Verizon szolgáltatás-csomagja egységes felületen, a Sybase iAnywhere Afaria technológiára építve biztosítja az alkalmazások és adatok mobileszközre történő kihelyezését, központi inventory lekérdezést és figyelést, jogosultság kezelést, a tárolt PIM adatok és vállalati információ titkosítását, zárolást, vírusvédelmet, tűzfalat, valamint a készülék elvesztése esetén minden tárolt adat törlését. A Verizon Managed Mobility Solutions szolgáltatás-csomagjai szeptember 30-tól kezdve érhetőek el az Egyesült Államokban és Európában, a globális lefedettséget az amerikai telekommunikációs cég 2010-re ígéri.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.