Szerverek és munkaállomások AMD Opteron processzorral

|

A Sun Microsystems a legújabb, nagy teljesítményű, egymagos AMD Opteron 156, 256 és 856 processzorokkal szállítja Sun Fire x64-es (x86-os, 64 bites) szervereit és Sun Ultra munkaállomásait.

A nagyobb processzorsebesség, valamint a Sun x64-es szervereiben és munkaállomásaiban az eddigiekben is meglévő teljesítménytöbblet együttesen jóval nagyobb feldolgozási kapacitást nyújt, mint a versenytársak hasonló rendszerei, áll a gyártó közleményében. Mindezt jól szemléltetik az elvégzett teljesítménytesztek, melyek során az eddig több mint hetven bejegyzett csúcseredménnyel rendelkező Sun Fire szerverek további 16 teljesítménypróbán állítottak fel világcsúcsot. A Sun Fire x64-es szerverek termékcsaládja már nyolc első helyet mondhat magáénak valamennyi jelentős operációs rendszeren, közöttük Solarison, SUSE és Red Hat Linuxon, valamint Windowson. A Sun a számítógépgyártók körében elsőként épített szervereibe és munkaállomásaiba AMD Opteron x56-os processzorokat. A két gyártó nagy hangsúlyt fektet termékkibocsátási terveinek összehangolására annak érdekében, hogy mindenkor a leggyorsabb és leghatékonyabb x64-es megoldásokkal jelenhessenek meg a piacon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.