Szoftverfejlesztés pályázati támogatással a CNW-nél

|

Közel 6000 NetRegister felhasználó tapasztalatait, igényeit összegezve és a várható gazdasági fellendülést figyelembe véve a CNW továbbfejleszti dokumentummenedzsment rendszerét. A webes alapokra helyezett NetRegister-X fejlesztése uniós pályázati források felhasználásával valósul meg.

A CNW, sikeres pályázatának köszönhetően, a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP-2009-1.1.4) keretén belül vállalati innováció támogatása tárgyában vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a "NetRegister-X web alapú elektronikus dokumentum- és munkafolyamat-kezelő rendszer kifejlesztése IBM és open-source technológiákra alapozva" projekt megvalósítására. A támogatás segítségével mind a versenyszféra, mind a közszféra igényeinek megfelelő, könnyen kezelhető, webes felületű, kibővített tanúsítással rendelkező dokumentummenedzsment rendszer fejlesztése valósul meg. A rugalmas, paraméterezéssel testreszabható NetRegister-X professzionális, költséghatékony megoldást nyújt bármilyen vállalati dokumentum, információ kezelésére, keresésére, megosztására, hozzáférési jogosultságainak szabályozására, illetve a dokumentumokhoz kapcsolódó feladatok folyamatba szervezésére. A NetRegister-X a munkafolyamatok elektronizálásával és az együttműködési lehetőségek kiterjesztésével megkönnyíti a szervezetek hatékony munkaszervezését, segíti a távmunka bevezetését, és a papírfelhasználás csökkentésével hozzájárul a környezetkímélőbb munkavégzéshez. A projekt sikeres megvalósításának garanciáját a CNW dokumentumkezelési megoldások fejlesztésben szerzett évtizedes tapasztalata és a már meglévő NetRegister termékben felhalmozott tudása jelenti. A NetRegisterX szoftvermegoldással a CNW jelenlegi partnerei felé egy szélesebb funkcionalitású, magasabb minőségű termékkel kívánja piaci pozícióját erősíteni, valamint a fejlesztésnek köszönhetően új piaci szegmensek kiszolgálását is megcélozza.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.