Szoftvertesztelés 2010 - A minőségi minőségbiztosításért

|

Szakmai konferencia és állásbörze - 2010. október 20.

A szoftverfejlesztés azon ritka területek egyike, melyeket kevésbé súlyosan érintett a gazdasági válság. Ugyanakkor itt is felerősödött a versenyhelyzet, s egyre fontosabbá válnak a költséghatékony, a versenyképesség szempontjából kulcsfontosságú minőségbiztosítás kérdései, s ezzel együtt egyre égetőbb problémává válnak a megfelelő szakemberek képzésének, felkutatásának kérdései. A Computerworld magazin rendezvénysorozatának idei alkalmával a hagyományostól kissé eltérő módon nem elsősorban a cégekhez, inkább a szoftvertesztelőköz, minőségbiztosítási szakemberekhez szeretnénk szólni, s egyben, a rendezvényt állásbörzével összekötve, kiemelkedően hatékony lehetőséget biztosítani a vállalatoknak ahhoz, hogy megtalálják a számukra megfelelő szakembereket, miközben - akár előadás formájában - elvárásaikkal is megismertethetik őket. A látogatók várható száma: 60-70 fő szakmai látogató Tervezett témák: - a tesztelés tervezése, fázisai, tesztterv írása - teszteszközök bemutatása eltérő vállalati struktúrákhoz - milyen a jó teszter? milyen a jó QA vezető?: szükséges szakmai előképzettség, tapasztalat, képességek - képzések helyzete Magyarországon - a tesztelés automatizálás, illetve miben pótolhatatlan az emberi tényező - timing és együttműködés a fejlesztőrészlegekkel - tesztelés outsourcing: vannak-e cégek, milyenek lehetőségek vannak - a teszteri munkakör: hivatás vagy ugródeszka? Találja meg velünk az ideális munkaerőt! Az ideális alkalmazott megtalálásában nem csak a kiváló munkaerőt csalogató programmal tudjuk segíteni Önöket, de szakmai lapkiadó mivoltunkból fakadóan a célözönséget adatbázisunk révén is közvetlenül tudjuk megszólítani, illetve a rendezvényhez társuló kiemelkedő kommunikáció révén nem csak a rendezvény résztvevőihez, de teljes olvasótáborunkhoz is eljuttathatják cégük üzenetét: A rendezvény beharangozóit és beszámolóit megjelentetjük a Computerworld hetilapban és online felületén, a PC World online-on, médiapartnereinknél, illetve a rendezvény előadásairól készült videókat honlapunkról letölthetővé tesszük olvasóink számára. Emellett partnereink számára lehetőséget biztosítunk álláshirdetéseik megjelentetésére is. További információ: https://www.computertrends.hu/konferencia

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.