Szolgáltatásorientált Architektúra (SOA)

|

Infrastruktúrája akár a futóhomok? Szeretne gyorsan reagálni az üzleti élet változásaira? Szeretné informatikai infrastruktúráját rugalmasabbá tenni?

A szolgáltatásorientált architektúra (SOA) segítségével Ön is gyorsan tud alkalmazkodni az üzleti életben tapasztalható folyamatos változásokhoz. Ez nem csak egy új technológia, sokkal inkább egy olyan, kiforrott iparági tapasztalatokra épülő architektúra-koncepció, melynek segítségével a vállalatok piaci változásokra történő gyors reakciója megalapozható. Nem újkeletű a cégek azon igénye sem, hogy az informatikai infrastruktúrájukat rugalmasabbá tegyék. Ami az egyéb törekvésektől a SOA-t megkülönbözteti az, hogy a rendelkezésre álló, illetve az új eszközök, alkalmazások és üzleti partnerek integrációját nagymértékben megkönnyíti. Ha szeretne többet megtudni, most itt az alkalom, hogy részletesen megismerkedjen a SOA-val illetve annak gyakorlati alkalmazásával. Az IBM és a Pont Rendszerház meghívja Önt és érdeklődő kollegáit közös előadásukra, ahol bemutatásra kerülnek az IBM SOA megoldásai, eszközei, illetve a Pont Rendszerház saját projektjein keresztül szemlélteti ezen eszközök hatékonyságát, eredményességét. Az előadás címe: VÁLLALATI INFORMATIKAI INFRASTRUKTÚRA – HOGYAN ÉPÍTSÜNK SZOLGÁLTATÁS ORIENTÁLT (SOA) RENDSZERT /VÁLLALATI MEGOLDÁSOK/ Dátum és helyszín: 2007. április 17.,9.00, Thermál Hotel - Margitsziget, Magnólia terem Részvételi feltételek: A részvétel ingyenes. A részvevők között 2 személyes wellness hétvégét sorsolunk ki. Regisztráció: www.pnt.hu / további információk: 70/ 380-2253 Az előadás részletes programja: 9:15 Bevezető: Mit jelent a SOA? A SOA célja, üzleti igények. Hogyan fogjunk hozzá? 9:30 Az IBM SOA megoldásai, és eszközei SOA kialakítása IBM eszközökkel, fejlesztő eszközök, integrációs eszközök Miért éppen IBM? - Előadó: Géczy Viktor / IBM 10:30 Kávészünet 10:45 A Pont Rendszerház megoldásai, Pont System eszköz készlet Szolgáltatások, amelyeket a legtöbb projektünkben használunk Dokumentum menedzsment megoldások, Dokumentum generálás, egyéb általános megoldások - Előadó: Sándor Tibor 11:15 Websphere Portál megoldás SAP környezetben A megoldás előnyei Websphere Enterprise Service Bus, SAP kapcsolat kialakítása Egy konkrét eset bemutatása egy magyar gyógyszergyár változás bejelentés Előadó: Horváth Richárd 11:45 IBM Workflow megoldások BPEL szabvány rövid ismertetése Domino workflow, Websphere Business Integration, Pont Java workflow motor Workflow szolgáltatások programozása - Előadó: Fülöp László 12:15 Esettanulmány egy SOA megoldásról, Banki vállalati hitelengedélyezés és folyósítás Komplex környezet, rendszerintegráció, kapcsolódás más rendszerekhez workflow, dokumentum generálás - Előadó: Kerekes János 12:45 Kérdések és válaszok Reméljük, Önt is a rendezvény részvevői között üdvözölhetjük!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.