Teljes körűen menedzselt switch KKV-knak

|

A ZyXEL piacra dobta új ES3500-24HP Smart Managed Gigabit Switch eszközét, mely elsősorban a nagy teljesítményű Power-over-Ethernet (PoE) technológiához nyújt támogatást. A megerősített PoE képességekkel rendelkező ES3500-24HP-vel a kis- és közepes vállalkozásokat célozza a gyártó. A termék Magyarországon már elérhető.

A cég az eszközök gyors elterjedésére számít. Cseh Levente, a ZyXEL Magyarország ügyvezetője úgy véli, az ES3500-24HP kiváló lehetőségeket teremt partnereik számára. „Több kisebb vállalkozás, hotel és szabadidő központ, orvosi magánrendelő, valamint iskolák és egyéb állami szektorban tevékenykedő szervezetek is egyre szélesebb körben használják a vezeték nélküli hálózatokat, telepítenek VoIP és IP felügyeleti megoldásokat. Ennek eredményeképpen rohamosan növekszik a kereslet a Layer 2 Switch-ek iránt, melyek kiváló teljesítményt és biztonságot, továbbá PoE flexibilitást nyújtanak” – tájékoztat a szakember. Az új ES3500-24HP egy teljes körűen menedzselt switch, mely egyéb IP eszközökhöz - például vezeték nélküli hálózati Access Pointokhoz, vagy VoIP telefonokhoz - is elérést biztosít. Emellett minden olyan QoS funkciót ellát, mely ezeknek az eszközöknek a működtetéséhez szükséges. Az ES3500-24HP támogatja az IEEE 802.at vagy a POE+ szabványokat, melyek lehetővé teszik az IP-képes eszközök számára, hogy több energiát használjanak fel. Ez különösen hasznos például a távolról irányítható, mozgatható kamerák (PZT) esetében, a 802.11n hozzáférési pontoknál, továbbá az IP videotelefonoknál, melyek hálózati kábelek segítségével működnek. A switch önellenőrző funkcióval is rendelkezik, mely felismeri a működéshez szükséges energiaszintet minden egyes kiszolgáló esetében, így a pontos mennyiséget használja fel. Ezzel egyrészt energia takarítható meg, másrészt több eszköz tápellátása is lehetővé válik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.