Tetszik a piacnak a ZyXEL négy antennás, fáradhatatlan routere

|

- A piacon jelenleg elérhető leggyorsabb routerek közé tartozik a tajvani ZyXEL Armor Z1 eszköze. A router év eleje óta kapható a piacon és nagyon kedvező fogadtatást kapott mind a felhasználók, mind a szaksajtó részéről egész Európában.

Az Armor Z1 2.350 Mb/s sebességgel tökéletesen képes kiszolgálni akár az ultra HD tartalmakat és a nagy felbontású, nagy teljesítményét igénylő online játékokat is. A gigabit Ethernet portokkal könnyedén beépíthető a hálózatba, a One Connect applikációval pedig akár Android és iOS eszközökről is irányítható. Az Armor Z1 négy antennájával a jelerősség folyamatosan és zavartalanul működik. A dual-core processzornak is köszönhetően az Armor Z1 az egyik legkiemelkedőbb funkciókkal felszerelt router a piacon. Az eszköz elsősorban az otthoni online tevékenységeket támogatja, a duális sávok és a négy antenna a folyamatos, zavartalan vezeték nélküli kapcsolatot teszi elérhetővé, akár a legnagyobb felbontású tartalmak használata esetén is. Az Armor Z1 2.4 és 5 GHz sávokon továbbítja a jeleket, az optimális lefedettséget pedig az intelligens adatforgalom menedzsment (QoS) jellemzője segíti. „A digitális készülékek növekvő száma miatt folyamatosan szükség van a gyors és biztos vezeték nélküli sebességet adó Wi-Fi pontokra. Az Armor Z1 router tökéletes központját biztosítja a hálózatoknak, melyre akár okostelefonok, számítógépek és játékkonzolok is csatlakoztathatóak. A router kifejezetten jó értékelést kapott a szakértőktől és a felhasználóktól is, ami egy tökéletes visszajelzés számunkra” – mondta el Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.