Több új területen is piacvezető az SAP

|

Számos új területen értek el piacvezető minősítést az SAP különböző termékei- adta hírül a szoftvercég több piackutató cég felmérésére alapozva.

Legutóbb, az IDC tanulmánya(1) közölte, hogy az SAP uralja a vállalati mobilmenedzsment piacot árbevétel alapján. A jelentés kiemeli, hogy az SAP Afaria eszközmenedzsment megoldása 16,4%-al vezeti a piacot, melyen a legközelebbi kihívója kevesebb mint 7% rendelkezik a 2011-es bevétel alapján. Az IDC szerint több tulajdonsága is megkülönbözteti a szoftvercég termékét versenytársaitól. Ilyen például a teljes alkalmazás-életciklus támogatás, a skálázhatóság, a termék érettsége, a rugalmassága, az üzleti intelligencia termékekkel való integrációja. A Gartner egyik mágikus négyzet felmérésében(2) olyan alkalmazásokat vizsgált meg, melyek lehetővé teszik B2B szervezetek számára, hogy automatizálják az értékesítési aktivitásokat, folyamatokat. Ebben, az értékesítési erőforrások automatizálása szegmensében a vezetők között jelölték meg az SAP-t, CRM terméke alapján. Szintén a Gartner piackutató, a legjobb szállítóként jellemezte az SAP-t az adatminőséggel foglalkozó eszközök terén(4). A pozícionálás a szoftvercég valós idejű adatplatformja, az SAP Data Services, és az SAP Information Steward megoldásait figyelembe véve történt. A fejlett adatvizualizációs platformokat elemezte(3) a Forrester Research, melyben szintén vezető szállítóként nevezték meg a szoftvercéget, az SAP BusinessObjects termékvonala alapján. A Ventana felmérése(5) a legjobb adatintegrációs szállítóként ajánlja az SAP-t. Az összesítésben vizsgálták többek között a termékek használhatóságát, megbízhatóságát, menedzselhetőségét, beruházási költségét, megtérülését is. (1) Worldwide Mobile Enterprise Management Software 2012-2016 forecast and Analysis and 011 Vendor Shares (2) Magic Quadrant for Salesforce Automation 2012 (3) The Forrester Wave:Advanced Data Visualization Platforms, Q3, 2012 (4) Magic Quadrant for Data Quality Tools 2012 (5)2012 Value Index for Data Integration

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.