Tombol a nyár, harsog a zene – a Verbatim hordozható USB rúdhangszórójából!

|

A Verbatim új hordozható USB rúdhangszórója tökéletes zenei élménnyé varázsolja a nyarat. A kisméretű, könnyű hangszóró tisztán és erőteljesen szól, keskeny kivitele, zongoralakk borítása pedig ideális társsá teszi üzleti utakon, de a nyaraláskor és akár otthon is.

Apró mérete és pehelysúlya ellenére a Verbatim hordozható USB rúdhangszóróból kirobbanó energiával szól a zene. Csupán 108 grammos súlyának, könnyedén kezelhető plug-and-play USB csatlakozásának és kiváló digitális hangminőségének köszönhetően a Verbatim hordozható rúdhangszóró tökéletes társ bármilyen utazáshoz, legyen az munka vagy szórakozás. Ráadásul külön hangkártyára sincs szükség, mert a rúdhangszóróban a tökéletes digitális hangzás érdekében két 40mm x 20mm méretű előerősített, mágnesesen árnyékolt fém hangszóró lüktet. Így bármilyen laptophoz vagy asztali számítógéphez könnyedén csatlakoztatható. Egyéb paraméterek • Behúzható csíptető, amivel a hangszóró használat közben a laptophoz erősíthető • 2 Watt (RMS) kimenő összteljesítmény • Piros LED bekapcsolásjelző fény • Kábelhossz: 60cm • Méretek: 200mm x 34mm x34mm (Szé x Ma x Mé) A Verbatim hordozható USB rúdhangszórója már kapható a boltokban 4440 Ft-tól.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.