Tovább erősít Németországban a BalaBit

|

A régió leggyorsabban fejlődő IT biztonságtechnikai vállalata bejelentette, hogy disztribútori megállapodást kötött a speciális hálózatbiztonsági megoldások vezető forgalmazójával a TLK Distributions GmbH-val.

A BalaBit 2003-ban az első viszonteladói szerződésének megkötése után kezdte meg termékei forgalmazását a német piacon, majd 2005-ben saját irodát nyitott Münchenben. Mára a DACH régióban - Ausztriát és Svájcot is ideértve – több mint tizenöt viszonteladó portfóliójában szerepelnek a magyar fejlesztő cég termékei és a német anyanyelvű területről származik a BalaBit bevételeinek húsz százaléka. Az új disztribútori szerződés lehetőséget biztosít a partneri hálózat, és ezzel együtt az ügyfélbázis tovább bővítésére. A megállapodás értelmében a TLK vált a BalaBit termékek kizárólagos német forgalmazójává, a jövőben ők felelnek a viszonteladó partnerek kiszolgálásáért és a marketing-kommunikációs tevékenység koordinálásáért. A 27 évvel ezelőtt alapított TLK Németország meghatározó IT biztonságtechnikai disztribútora, mely prémium megoldásairól, egyedülálló szolgáltatásairól és széleskörű viszonteladói hálózatáról vált ismertté a piacon. Érdeklődésüket a UNIX/Linux világ kvázi szabvánnyá vált naplózó megoldásának – syslog-ng - kereskedelmi verziói, valamint az unikumnak számító Shell Control Box termék keltette fel, mely a teljes szerveradminisztrációs tevékenység ellenőrzését és auditálását teszi lehetővé. „A TLK kivételesen nagy tapasztalattal és háttérrel rendelkezik a német piacon, ami komoly lehetőséget jelent számunkra. Ez a partnerkapcsolat új ajtókat nyithat meg előttünk, ugyanakkor a TLK is sokat profitálhat a hiánypótló megoldásainkból.” - mondta Dietmar Wilde a BalaBit németországi sales menedzsere.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.