Tovább erősíti valós-idejű analitikai platformját a Sybase

|

A Sybase nemrég jelentette be, hogy megvásárolta az Alerit, és ezzel erős piacvezető pozícióhoz jut a Complex Event Processing (CEP) terén. A Sybase az Aleri CEP platformmal, valamint az ehhez kapcsolódó megoldásokkal kívánja erősíteni a valós-idejű analitikai platformját.

A Sybase ügyfelei részéről egyre nagyobb az igény az átfogó analitikai csomagok iránt, nyilatkozta Dr. Raj Nathan elnökhelyettes. A Sybase nagyvállalatok és a nagy pénzügyi szervezeteknek által használt valós-idejű analitikai csomagját likviditási kockázat kezeléssel bővítette, valamint hozzáadta a Liquidity Management Suite-ot. A CEP szerves része a valós-idejű analitikának, segítségével a nagyvállalatok felderíthetik és kezelhetik az atomi üzleti és pénzügyi események hátterében húzódó magasabb szintű folyamatokat. A Sybase megoldása nem csupán az események által generált extrém tranzakciószám menedzselésére hivatottak - amely területen a Sybase eddig is kimagasló eredményeket ért el -, hanem valós időben az események közti összefüggések elemzésére is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.