"Tudás nélkül nincs eladás 2008" - Avnet - IBM konferencia

|

Az Avnet Technology Solutions és az IBM idén is megszervezi kereskedelmi partnerei számára az IBM hardver portfoliójával kapcsolatos ingyenes műszaki konferenciát. A konferencián bemutatják az Avnet által forgalmazott IBM System X, OpenStorage és Blade termékeket. Áttekintik az IBM legújabb hardver portfolióját, pozícionálását, a termékek sajátosságait, és a virtualizáció témáját.

Minden résztvevőt 1Gb-nyi meglepetésajándékot kap az esemény végén, illetve zártkörű vetítéssel zárul a konferencia: a "Nem vénnek való vidék" c. 4 Oscar-díjas filmet tekinthetik meg a résztvevők. A konferencia időpontja: 2008. április 3. (csütörtök) 14.00 - 17.30 A konferencia helyszíne: Lurdy Ház - Palace Cinemas Mozi, 1. emelet (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. Ingyenes parkolás a Lurdy Ház parkolóházában vagy a felszíni parkolóban.) A konferencia programja: - Köszöntő - Bartha Péter, ügyvezető igazgató, Avnet Technology Solutions - System Seller Program - Aszódi Katalin, IBM System X áttekintés - Páder Péter, IBM - BladeCenter: áttekintés, trendek - BladeCenter S (kisvállalati Blade megoldások) - Mudri Barnabás, Avnet - Kávé és szendvicsszünet - VMware - virtualizáció napjainkban - Szilika Zsolt, BCSS Kft. - OpenStorage termékek a gyakorlatban - Nagy Lajos, IBM - Büfészünet - popcorn és mozimenü - VIP filmvetítés - "Nem vénnek való vidék", 4 Oscar-díjjal kitüntetett film Részvételi szándékát a következő emailcímen jelezheti a szervezőknek április 1-ig: ats.hu@avnet.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.