Új államigazgatási vezetőt igazolt az SAP

|

Az SAP Hungary Kft. Mák Attilát nevezte ki az államigazgatási üzletágának vezetőjéül

A 42 éves szakember a Microsofttól érkezett, ahol 2004 óta a közszféra számára történő értékesítésért volt felelős. Ezt megelőzően az IBM, és a Siemens hazai leányvállalatainál irányított sales, és -projekt csapatokat. Attila a multinacionális cégek előtt a felsőoktatásban dolgozott tanárként, ahol pályáját is kezdte. „Célomnak tekintem, hogy a szoftvercég nemzetközi referenciáit bemutassam a hazai döntéshozóknak, és az államigazgatási szereplők fele eredményesen képviseljem az SAP érdekeit”- mondta a vezető kinevezése kapcsán. A többdiplomás szakember három idegen nyelven, angolul, oroszul, valamint franciául beszél. Mák Attila családos, szabadidejében szívesen hódol az ejtőernyőzés, és a teljesítménytúrázás hobbijának.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.