Új fejlesztések a HP Adaptív Infrastruktúra portfóliójában

|

PALO ALTO, Calif., Jan. 15, 2009 – A HP új szoftveres megoldásokkal bővítette az Adaptív Infrastruktúra (AI) portfolióját: továbbfejlesztette a HP Insight Dynamics – VSE-t, az iparág első olyan szoftveres alkalmazását, amely mind a virtuális, mind a fizikai erőforrásokat együttesen tudja kezelni, az Insight Orchestration-t és az Insight Recovery-t. Ezek adják majd alapját a 2009-re tervezett fejlesztéseknek is

A gazdasági válság idején nagyon fontos, hogy a vállalatok alacsonyabb költségekkel üzemeltetethessék IT-infrastruktúrájukat. A HP AI platformja állandó készenlétet biztosít és minimális, vagy egyáltalán semmilyen emberi beavatkozást nem igényel. Az új Insight Orchestration rendszer drasztikusan csökkenti a tervezés, beállítás és rendszerindítás közt eltelt időt: ˇ Az adminisztrátorok ezentúl olyan sablonokat hozhatnak létre, amelyek meghatározzák a szervereken futó különböző alkalmazások futtatásához szükséges infrastruktúrát, valamint hozzárendelik az igényelt tárhelyet és hálózati erőforrásokat. ˇ Az Insight Orchestration-höz tartozik még egy internet alapú portál és integrált munkafolyamat-motor, amely gyorsabb és következetesebb végrehajtást tesz lehetővé az egész adatközpontban, kiküszöbölve ezzel az emberi hibalehetőséget. ˇ Az Insight Orchestration megoldás elérhető a HP ProLiant szervereken és hamarosan a HP Integrity szervereken is hozzáférhető lesz. Az új Insight Recovery megoldás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén, mindössze egy gombnyomással újraindíthassanak távoli, valós vagy virtuális szervereken futó alkalmazásaikat: ˇ Az Insight Recovery rendszer csökkenti a szerverek üzemszünettel kapcsolatos kockázatainak költségét és költséghatékony adat-visszaállítási lehetőséget biztosítanak a HP pengeszervereken és a VMware szervereken futó virtuális alkalmazások számára. ˇ A gyors rendszer visszaállítás érdekében az Insight Recovery-t beágyazták a HP StorageWorks Enterprise Virtual Array alapú termékekbe, amelyeken Continuous Access adat-replikáció rendszer fut a HP ProLiant szerverrel. HP Insight Dynamics – VSE nagyobb kapacitástervező rendszerrel: ˇ A szoftver automatikusan lekéri és analizálja a Dell, az IBM és más Windows alapú x86-os szerver kihasználtsági adatait, hogy könnyedén áttelepíthetővé váljanak a felhasználók rendszerei a HP BladeSystem-re és a HP ProLiant szerverekre. Az automatizált folyamat nem csak energiát, hanem időt és erőforrást is megtakarít a szerver számára. Néhány szó a HP-ról: A HP a világ egyik legnagyobb technológiai vállalataként a technológia lakossági és az üzleti célú felhasználásának egyszerűsítésére törekszik a nyomtatáson, a személyi számítástechnikán, a szoftvereken, szolgáltatásokon és az informatikai infrastruktúrán keresztül. További információ a HP-ról (NYSE: HPQ) a http://www.hp.com/ weboldalon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.