Új, HR-es mobil applikációk

|

Új, mobil alkalmazásokat tett elérhetővé az SAP. Az applikációk segítségével a vezetők hatékonyabban tudják ellátni HR-jellegű feladataikat

A Magyarországon is debütáló, Ipad-on, illetve Iphone-on, Blackberry-n futó alkalmazások: * SAP® Manager Insight: megjeleníti a HR-adatokat, jelentéseket, teljesítménymutatókat (demóvideó); * SAP® Interview Assistant: a felvételi interjúkhoz szükséges dokumentumokhoz nyújt hozzáférést (demóvideó); * SAP® Employee Lookup: az alkalmazottak elsődleges vállalati adatait lehet ezzel elérni, pl. milyen szervezeti egységben dolgozik az adott kolléga, hierachiában betöltött szerepe (demóvideó); * SAP® Leave Request: szabadságigényeket lehet létrehozni, és engedélyezni (demóvideó); * SAP® Timesheet: az egyes részfeladatokra fordított időt lehet regisztrálni vele (demóvideó); * SAP® HR Approvals: HR-kéréseket jóváhagyó szoftver. Az alkalmazások technológiai alapja a Sybase® Unwired Platform.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.