Új kis- és középvállalati csomagban a NetApp és Cisco együttműködése: ExpressPod

|

Immár a magyar vállalatok számára is kedvező áron érhető el a két gyártó nagysikerű komplett, rugalmasan bővíthető, előre tesztelt tároló-szerver-hálózati terméktriója.

A többéves közös gyártói együttműködés legújabb gyümölcse a konvergens adatközponti infrastruktúra keretrendszerből kisebb-közepes IT környezetek számára kialakított tároló-szerver-hálózati termékcsomag, amely a gyártók közös viszonteladói csatornáján keresztül lesz elérhető novembertől. Előnyük, hogy megfizethető, rugalmasan kialakítható, skálázható és biztonságos futtatási környezetet nyújtanak az üzletileg kritikus vállalati alkalmazások számára. Az új, ExpressPod néven elérhető termékcsomagok a NetApp FAS2200 sorozat (FAS2220 vagy 2240) tárolóiból, a Cisco UCS® C-sorozat szervereiből és a Nexus® 3048 hálózati switch-ek építőkockáiból állnak. Míg az immáron két éve elérhető, hozzávetőleg 500 felhasználótól induló piaci szegmens számára méretezett FlexPod® rugalmas keretrendszer célközönsége többnyire a nagyobb vállalatok, szolgáltató cégek, az ExpressPod immár a kis- és középvállalatok növekvő informatikai igényeinek kielégítését veszi célba. Az ExpressPod olyan szervezetek számára ajánlott választás, ahol a virtualizációs, konszolidációs terveikhez az előre tesztelt, minősített, egyszerűen bevezethető és támogatható integrált infrastruktúra előnyeit szeretnék élvezni, de nem szeretnének egyetlen gyártó monolitikus rendszerének korlátaival küszködni. Az ExpressPod csomagok jelenleg VMware vSphere virtualizációs réteggel minősítettek, kompatibilitása várhatóan további virtualizációs gyártókkal bővül a közeljövőben. Mindemellett a nagyobb méretű FlexPod architektúra képességeit is bővítette a NetApp: immáron a Data ONTAP® 8.x horizontális fürtözött (scale-out cluster) üzemmódjában is bevezethetőek ezen rendszerek. Ezen felül a Cisco, a NetApp és a VMware kibővítette a FlexPod környezet Oracle RAC támogatását, így kölcsönösen validált és támogatott platformot biztosít ezen adatbázisok számára is. A FlexPod megoldások alapján a NetApp és Cisco partnerei immár 35 országban több mint 1300 szervezeténél segítették elő az átállást a belső vagy külső számítási felhő alapú informatikára. Magyarországon a FlexPod megoldásokat olyan kiemelt, minősített viszonteladóknál érhető el, mint az S&T Consulting, a NextiraOne és az 99999 Informatika, míg az ExpressPod szélesebb körben is elérhető lesz. Bővebb információért tekintse meg a csomag adatlapját itt (link: http://www.cisco.com/en/US/solutions/collateral/ns340/ns517/ns224/ns955/ns964/ds_3381_1012_express_pod_hr_withcorpedits.pdf), továbbá a bejelentésről szóló oldalt itt (http://www.netapp.com/us/company/news/news-rel-20121010-733306.html)!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.