Új marketing és pr menedzser a HP személyi számítógépek üzletágnál

|

Budapest, 2009. február 3. – A HP ma bejelentette, hogy Busák István személyében új szakember veszi át a Személyi Számítógépek Üzletág (PSG) marketingfeladatait. Busák István a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett nemzetközi üzleti és média szakos képzést, majd a Kirowski Zrt.-nél és a Publicis Modem-nél magyar és nemzetközi ügyfelek hirdetési és marketing feladatait látta el, amely során online, print és outdoor kampányok tervezését, kreatív gyártását és kivitelezését felügyelte 32 országban. Új pozíciójában a HP három üzletága közül a Személyi Számítógépek Üzletág magyarországi marketing feladataiért felel majd

"Örömmel tölt el, hogy csatlakozhatok a HP legdinamikusabban fejlődő üzletágának csapatához és munkámmal támogathatom HP termékek értékesítését." - mondta Busák István. A 2008 októberében zárult gazdasági évben ugyanis a PSG üzletág érte el a legnagyobb növekedést a cég három üzletágán belül: a HP magyarországi árbevételének 22%-át adó Személyi Számítógépek Üzletág 30%-kal növelte árbevételét. A HP lakossági termékeinek sikerét jól mutatja, hogy a cég otthoni hálózatokhoz készült médiafájlokat tároló és megosztó MediaSmart szervere nyerte a 2009-es Macworld „Best of Show” díját. "A HP tovább bővíti a lakossági piac számára kínált termékeit, így hamarosan érkezik a Presario noteszgép-család, de az év további meglepetéseket tartalmaz az otthoni felhasználók számára. Fontosnak tartjuk, hogy az egyre szélesebb palettájú és egyre izgalmasabb HP termékeket a magyar lakosság minél jobban megismerje, ezért is örülünk, hogy Busák István személyében tapaszalt szakember látja el ezt a feladatot." - mondja Takáts Kristóf, a HP Személyi Számítógépek Üzletág igazgatója. Néhány szó a HP-ról: A HP a világ egyik legnagyobb technológiai vállalataként a technológia lakossági és az üzleti célú felhasználásának egyszerűsítésére törekszik a nyomtatáson, a személyi számítástechnikán, a szoftvereken, szolgáltatásokon és az informatikai infrastruktúrán keresztül. További információ a HP-ról (NYSE: HPQ) a http://www.hp.com/ weboldalon. Szerkesztők figyelmébe: A www.hp.com/hpinfo/newsroom/ cím további HP-val kapcsolatos híreket és RSS linkeket tartalmaz. Š 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A dokumentumban szereplő információ előzetes értesítés nélkül megváltoztatható. A HP nem vállal felelősséget jelen dokumentum esetleges technikai vagy szerkesztési hibáiért, illetve szövegkihagyásaiért.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.