Új mobil vékony klienst mutatott be a Wyse - X90CW

|

A Wyse X90CW segítségével az irodától távol is elérhetőek a szerver oldali rendszerek - legyen szó desktop virtualizációról vagy terminál-kiszolgálóról. Mozgó alkatrész és merevlemez nélkül a legmagasabb adatbiztonságot nyújta a vállalatok számára.

A gép az Intel Atom processzorra és a Microsoft Windows Embedded Standard beágyazott környezetre optimalizált operációs rendszerére épül. Az X90CW a mobilitás, a biztonság és a rugalmasság egészséges kombinációjával az új generációs vállalati munkakörnyezetek optimális építőkockája lehet. Az eszköz egyaránt használható Citrix XenApp™, Citrix XenDesktop™, Microsoft Terminal Server, és VMware View környezetekben. Támogatja a Citrix ICA/HDX, Microsoft RDP 7, PCoIP® protokollokat. Fogyasztása nem haladja meg a 15 Wattot, így akár 8 órán át lehet vele utántöltés nélkül dolgozni. A képernyő típusa: 11,6" WXGA 1366 x 768 felbontású LED háttérvilágítással. Integrált wireless, bluetooth és webkamera is része a felszereltségének. Az eszközhöz ingyenesen jár a Wyse Device Manager Workgroup változata, a központi eszközfelügyelethez. Opcionálisan a Wyse TCX szoftver család segítségével a szerver-elérési protokollok felbővíthetőek multimédiás és további képességekkel. http://www.wyse.com/products/hardware/mobile/X90CW/index.asp

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.