Új pályázatot ír ki az EduSys

|

December második felében lezajlott az EduSys által szervezett Környezetvédelmi és Oktatási Pályázat eredményhirdetése a Millenáris Parkban, amelynek nyertese Holczer Viktor, a Jedlik Ányos Gimnázium hetedik osztályos tanulója lett.

Szeretnénk megköszönni minden iskola és lelkes diák részvételét, és reméljük, hogy a közeljövőben újra együtt tanulhatunk játszva egy pályázat keretében. A pályázati munkákat az EduSys február 5-ig őrzi meg irodájában. Ha az iskolák és a diákok szeretnék megőrizni munkáikat, kérjük, február 5-ig jöjjenek el érte irodánkba! Ezután sajnos nem áll módunkban tárolni a munkákat. Köszönjük! Viktor munkája az alábbi linkeken tekinthető meg, a többi pályázat pedig továbbra is elérhető az EduSys weboldalán a pályázati munkák címszó alatt. Viktor makettje: http://www.edusys.hu/joomla/palyazatok/makettek/CIMG1442.JPG Viktor prezentációja: http://www.edusys.hu/joomla/palyazatok/pps-ek/Oko-telepules.ppt Fontos! Minden résztvevő iskolának és diáknak részvételi oklevelet küldünk, amelyeket január végén postázunk. Ha február végéig nem érkezne meg az oklevél, kérjük, jelezze nekünk. Játssz velünk megint! Nagyon sok iskola és diák érdeklődött, hogy mi lesz a következő pályázat, amit az EduSys szervez. Rengeteg ötletünk van, de mi a ti ötleteitekre vagyunk kíváncsiak! A pályázat nektek és rólatok szól, úgyhogy osszátok meg véleményeiteket velünk. Regisztráljatok weboldalunkra (www.edusys.hu), és osszátok meg velünk ötleteiteket a fórumon az Ötletek Pályázatra címszó alatt, vagy írjatok nekünk az otletek@edusys.hu email címre. Minden kreatív, humoros és extrém ötletet szívesen olvasunk tőletek és minden ötletre szavazni is lehet majd! Az "ötletgyártók" között 1 db 15 000 Ft, 1 db 10 000 Ft és 1 db 5000 Ft értékű EduSys ajándékutalványt sorsolunk ki, amelyet bármely, az EduSys által forgalmazott termékre fel lehet használni. Az ötleteiteket február 10-éig írjátok meg nekünk! Ide süss, webshop Február 1-jén megnyitjuk webshopunkat a www.edusys.hu weboldalon. Több száz termék és rengeteg akció vár mindenkit. Első megrendelőnk, aki 25 000 Ft felett vásárol tőlünk 1 db 10 000 Ft-os EduSys ajándékutalványt nyer, ami a következő vásárláskor felhasználható! Ugyan webshopunk még nem nyilvános, vásárolni már most is tudsz. Keress fel minket kérdéseiddel az info@edusys.hu e-mail címen vagy a 250-8135-ös telefonszámon! Twitter Kövess minket a Twitteren! Ha még nincs Twitter-címed, iratkozz fel a www.twitter.com weboldalon, majd keress meg minket. EduSys1 néven csipogunk a Twitteren. :) Figyeld csiripeléseinket, mert nagy ötleteken gondolkozunk, amelynek te is részese lehetsz! Olvasd el következő hírlevelünket a részletekről! Ha már Twitter, akkor Facebook is, ahol EduSys név alatt találsz meg minket. Hogy miért érdemes bejelölni minket? Mert az EduSys idén egy olyan virtuális teret szeretne kialakítani, amelynek te is része lehetsz! Hogy hogyan? Olvasd el következő hírlevelünket a részletekről! Az EduSys hírlevele minden hónap első napján és 15-én jelenik meg.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.