Új szélesformátumú szkenner az Océ-tól!

|

Megérkezett Magyarországra az Océ legfrissebb terméke, a TC4 színes, szélesformátumú szkenner!

Bármilyen típusú dokumentumot kíván beszkennelni a felhasználó, biztosan nem akar hosszasan várakozni az eredményre. És a minőségből sem kíván engedni. A legtökéletesebb reprodukciót várja, legyen szó a legvékonyabb vonalakról, a leghalványabb kézírásról. Épp ezt garantálja az Océ TC4 szkenner. Az Océ egyedülálló szkennelési technológiája kivételes lehetőséget ad a szkennelésre. A felhasználó szkennelhet közvetlenül a vezérlőre, vagy egy hálózati könyvtárba, az adatok pontos célba érkezése biztosított. Sőt, az Océ TC4 szkennert használója kedve szerint kiegészítheti bármelyik színes vagy fekete-fehér Océ plotterrel. Az így kialakított rendszer egyidejű szkennelést, másolást és nyomtatást nyújt. Hogy ne kelljen soha többé várakozni. Az Océ TC4 berendezésről részletes információt talál az Océ honlapján: www.oce.hu/ products/ocetc4/index.phtml

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.