Új színfoltok a Xerox lézernyomtató-választékában

|

A Xerox Magyarország Kft. októberben bevezetett fekete-fehér lézernyomtatója színes külsőt kapott. A belépő szintű Xerox Phaser 3140 új, feltűnő külsejével színesebbé teszi az otthoni vagy irodai környezetet. A fehér és narancssárga, illetve ezüst és fekete színű berendezések a design iránt fogékony felhasználók igényeit is kielégítik.

A nemrég bevezetett Phaser 3140 lézernyomtató teljes körű nyomtatást biztosít elérhető áron. A berendezés percenként 18 A4-es oldalt nyomtat kiváló minőségben, és számos hasznos funkciója gondoskodik a megbízható és gyors üzemeltetésről. Az új Phaser havonta 10.000 nyomat előállítására képes, így kisebb cégek, illetve munkacsoportok nyomtatási szükségleteinek messzemenően megfelel. A nyomtató halk üzemmódjának köszönhetően ugyanakkor egyéni használatra is ideális, ráadásul kis méretéből (360x389 mm) adódóan kényelmesen elfér az íróasztalon. A termék 250 lap kapacitású, beépített papíradagolóval, valamint speciális méretű és minőségű dokumentumok nyomtatására szolgáló tálcával rendelkezik. Képfelbontása 600x600 dpi, amely szoftverbővítéssel akár 1200x600 dpi-re is növelhető. A Xeroxról A Xerox Corporation 22 milliárd dollár értékű üzletifolyamat-szolgáltató és dokumentumkezelő nemzetközi vállalat. Széles technológiai, szolgáltatási és outsourcing kínálata révén a társaság alapvető háttérműveleti támogatást biztosít ügyfelei számára, hogy azok a hasznot hozó üzleti folyamataikra fókuszálhassanak. A Xerox élenjáró dokumentumtechnológiát, -szolgáltatásokat, -szoftvereket és kellékanyagokat biztosít termelő- és irodai környezetben egyaránt a legkülönbözőbb méretű vállalatok számára. A társaság által 2010 februárjában felvásárolt ACS-en keresztül a Xerox átfogó üzletifolyamat- és információtechnológiai szolgáltatásokat is kínál, beleértve a kereskedelmi, illetve kormányzati szervezeteknek nyújtott adat- és ügyfélkapcsolat-kezelési, valamint pénzügyi szolgáltatásokat, továbbá a munkavállalók számára nyújtott juttatások kezelését. A Xerox 130.000 alkalmazottja több mint 160 országban szolgálja ki az ügyfeleket. További információért kérjük, látogasson el a http://www.xerox.com vagy a http://www.xerox.com/news oldalra. A befektetői kapcsolatokról bővebben a http://www.xerox.com/investor oldalon tájékozódhat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.