Új termék az Avnet portfóliójában

|

Az Avnet Technology Solutions disztribútori szerződést kötött a Xrio-val az Egyesült Királyságban. Az Avnet ezáltal a Xrio Ltd. sávszélesség optimalizáló technológiáit, egységes sávszélesség-menedzsment (UBM) eszközeit, megoldásait is tudja szállítani a viszonteladóinak és a nagyvállalatoknak.

Ez a megállapodás lehetővé teszi az Avnet és a cég partnerei számára, hogy többszintű telekommunikációs technológiákat, rendszereket építsenek ki ügyfeleiknél. A Xrio (www.xrio.com) technológiával az Avnet viszonteladók a vezetékes telefon, a mobiltelefon, a videókonferencia, az e-mail, a chat, és a hangüzenetek központi rendszerét installálhatják egy közösen koordinált kommunikációs környezetbe anélkül, hogy az egész infrastruktúrát ki kellene cserélni. A Xrio UBM megoldásai egyetlen rendszerben integrálják az adatforgalom terheléskiegyenlítését, és a sávszélesség menedzselését. Ezzel az Avnet gazdaságos és centralizált megoldást nyújt az összekapcsolódó IT és telekommunikációs rendszerekhez. Az viszonteladók ezentúl szolgáltatásként vagy önálló hardver eszközként tudják ajánlani megrendelőiknek a Xrio rendszereit. Az új értékesítési hálózatnak köszönhetően a partnerek többféle kapcsolódási szinten tudják biztosítani a telco megoldást. Sokszor olcsóbban, mint a bérelt vonalak illetve a hasonló technológiák esetében, valamint plusz szolgáltatásokkal együtt: sávszélesség kontrollal, tömörítéssel, erőforrás átcsoportosítással. Az Avnet egységesített kommunikációs technológiák divízióigazgatója, Wayne Gratton elmondta a megállapodás kapcsán: "Öt évvel ezelőtt egy hálózatbővítés bérelt vonalon keresztül nagyon sok pénzbe került. A Xrio UBM technológiájával az Avnet hozzásegíti partnereit egy nagyvállalati szintű telco megoldáshoz kisebb költségekkel, alacsonyabb áron. Ez a kérdés egyre kritikusabb lehet a kisebb cégeknél, ha nagy sávszélesség igényű eszközöket használnak, mint például videókonferencia, vagy virtualizált üzleti kommunikációs technológiák." Az Avnetről Az Avnet Technology Solutions (www.ts.avnet.com/emea/) a világ egyik legnagyobb hardver- és szoftverdisztribútora, az amerikai Avnet Inc. (NYSE: AVT) anyavállalat IT-nagykereskedelmi divíziója. Az Avnet Technology Solutions több mint 30 országban nyújt értéknövelt számítástechnikai szolgáltatásokat partnerei és viszonteladói részére. A divízió a 2009-es üzleti évben 7,04 milliárd dolláros forgalmat ért el. Az Avnet Inc. globális szolgáltató az elektronikus alkatrészek, számítástechnikai termékek és a beágyazott rendszerek piacán. Az amerikai Fortune gazdasági magazin top 500-as listáján a 144. helyen áll a rangsorban, és bekerült a 20 legjövedelmezőbb amerikai IT cég közé. Éves bevétele 2009-ban elérte a 16,2 milliárd dollárt, munkatársainak száma 12 ezer fő, és több mint 100 000 ügyfelet szolgál ki világszerte. Európában a cég irodákkal rendelkezik többek között Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Belgiumban, Olaszországban, Lengyelországban, Svájcban, Romániában, Törökországban, az Egyesült Királyságban és Magyarországon. További információ a következő weboldalakon érhető el: http://www.avnet.hu; http://www.avnet.com; www.xrio.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.