Új üzleti intelligencia megoldás az SAP-tól

|

Teljes üzleti intelligencia funkcionalitás az interneten keresztül

Az SAP AG bejelentette, hogy elérhető az SAP® BusinessObjects™ BI OnDemand üzleti intelligencia megoldás. A SaaS (szoftver-mint szolgáltatás) formában biztosított szoftver teljes üzleti intelligencia eszköztárat biztosít. A hétköznapi felhasználókat célzó termék kezeléséhez nem szükséges előzetes oktatás, vagy tapasztalat. A megoldás bármilyen adatforrásból tud dolgozni, legyen az akár interneten tárolt, vagy on-premise (ügyfélnél lévő) adattömeg. Az adatforgalom biztonságáról SSL technológia gondoskodik. A rendszer egyéni használata bárki számára ingyenes a www.ondemand.com oldalon, míg az üzleti felhasználók kétféle licenckonstrukció közül választhatnak. Az új, on-demand (távoli szolgáltatásként igénybe vehető) megoldás egyelőre angol kezelőfelülettel rendelkezik, a második negyedévben több nyelven; németül, franciául, japánul is elérhető lesz. A terméket várhatóan az SAP Partnerhálózata is értékesíteni fogja. „A magyar üzleti felhasználók előre láthatóan 2010 második felében tudják igénybevenni az SAP Business Objects BI OnDemand megoldását”- mondta Tracsek Ferenc, az SAP Hungary Kft. presales szakértője. Az SAP e termékkel tovább növelte on-demand szoftverei számát, melyek többek között az alábbiak: • SAP Business ByDesign vállalatirányítási, • SAP CRM ügyfélkapcsolat-menedzsment, • SAP E-Sourcing beszerzési, • SAP Carbon Impact CO2 kibocsátást követő • Constellation (bétaverzió) közösségi döntéshozatali megoldások.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.