Új üzleti intelligencia megoldást mutatott be az SAP

|

Az SAP AG bejelentette új üzleti intelligencia megoldását, az SAPŽ BusinessObjects™ Explorer-t. Az új szoftver, mely a legjelentősebb üzleti intelligencia terméknek számít a Business Objects akvizíció (2007) óta, ötvözi a Business Objects portfolió keresési és navigációs képességeit az SAP NetWeaverŽ Business Warehouse Accelerator szoftverrel, így biztosítva a nagymennyiségű információk közötti nagysebességű keresést és riportolást.

Az SAP BusinessObjects Explorer intuitív keresési felülettel rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználók kulcsszavak beírásával találjanak rá az őket érdeklő információkra, így a szoftver használatához nem szükséges előzetes képzés, valamint az adatok és az adatmodellek ismerete. A keresésre adott találatok relevancia alapján rangsorolódnak. Mindenki számára elérhető az üzleti intelligencia Ahogy egyes kutatások kimutatták, az üzleti felhasználók többsége nem éri el a kívánt információkat, így saját megérzésük alapján döntenek. Az SAP új terméke ezt a problémát oldja meg, mivel olyan intuitív szoftvert ad a felhasználóknak, mellyel a nagymennyiségű adatok közti gyors keresést biztosítja különböző vizualizációs lehetőségekkel kiegészítve. Az SAP BusinessObjects Explorer hozzájárul az IT alszervezetek hatékonyságához is mivel korábban jellemzően az IT részlegtől kértek a felhasználók egyéniesített riportokat a vállalati adatokról. Az új szoftver ezt feleslegessé téve, önkiszolgáló módon enged hozzáférést az adatokhoz valamint a riportok formázásához. Az új üzleti intelligencia megoldáshoz SAP Partnerként az Intel és az Adobe is hozzájárult fejlesztéssel, illetve platformtámogatással. A szoftver bármilyen adatforrásból (OLAP, struktúrálatlan, RDBMS) tud dolgozni. Az SAP e termékét főleg olyan vállalatok számára ajánlja, melyek nagymennyiségű adatot és/vagy sok adatforrást kezelnek, így például a telekommunikációs, banki, biztosítási, kereskedelmi szegmens cégei. Az új termék a tervek szerint nyártól lesz kapható. A szoftver ingyenesen kiprobálható a https://explorerlive.ondemand.com/ oldalon keresztül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.