Új vezető a HP ProCurve Networking Üzletágnál

|

Budapest, 2009. Február 3. - Bolla Szilárd év elejétől erősíti a HP ProCurve Networking Üzletágát. Ezt megelőzően a 33 éves szakember az izlandi OpenHand Software Limited londoni leányvállalatánál dolgozott, ahol legutóbb a társaság kelet-európai terjeszkedési strtagéiájának kialakításában vállalt vezető szerepet. Ezt megelőzően MBA tanulmányokat folytatott Ausztráliában a James Cook University hallgatójaként, illetve korábban a HP indirekt értékesítési csapatát koordinálta. A szakembertől azt várják, hogy széleskörű értékesítési tapasztalatait felhasználva egy ütőképes hazai képviseletet hozzon létre, amely minden tekintetben felveszi a versenyt versenytársaival. Feladatkörébe tartozik az üzletág bővítése, képzett viszonteladó hálózat kiépítése és a HP ProCurve márka képviselete a hazai informatikai piacon

Néhány információ a HP ProCurve Networking üzletágáról A HP ProCurve Networking üzletága vállalati hálózati megoldásokat kínál, amelyek magukban foglalják a vezetékes és vezeték nélküli LAN és WAN hálózati termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat. Felismerve, hogy az intelligens működésre és funkcionalitásra hálózat szélein is szükség van, a ProCurve Adaptív EDGE architektúrája az iparág egyetlen átfogó hálózat tervezési stratégiája, amely adaptálható, skálázható és teljes mértékben együttműködő annak érdekében, hogy a biztosítsa az irányítást a központtól a hálózat széléig. A Gartner Inc. "Global Campus LAN 2006" Magic Quadrant jelentése a "kihívók" (challengers) kategóriájába pozícionálta ProCurve-ot. A ProCurve hálózati megoldásairól és termékeiről a www.hp.com/eur/procurve weboldalon található bővebb információ. Néhány szó a HP-ról A HP az egyéni felhasználóktól a legnagyobb vállalatokig, minden ügyfele számára egyszerűsíteni kívánja a technológia használatát. A nyomtatás, a személyi számítástechnika, a szoftverek, a szolgáltatások és az IT-infrastruktúra piacait lefedő portfoliójával a HP világ legnagyobb informatikai cégeinek egyike. A vállalat összesen 94,1 milliárd dollár árbevételt ért el a 2007 január 31-én zárt négy pénzügyi negyedévben. További információkat a HP-ról (NYSE: HPQ) a www.hp.com és a www.hp.hu webhelyeken olvashat. Š Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.