Új vezető az AVG Technologies élén

|

A mai naptól Siobhan MacDermott tölti be az AVG Technologies Globális Befektetői Kapcsolatok és Együttműködési Kommunikáció vezetői pozícióját. MacDermott korábban a CMO McAfee vállalati, vezetői kommunikációs alelnöke volt.

AVG Technologies örömmel jelenti be, hogy a mai naptól Siobhan MacDermott tölti be a Globális Befektetői Kapcsolatok és Együttműködési Kommunikáció vezetői pozícióját. MacDermott korábban a CMO McAfee vállalati, vezetői kommunikációs alelnöke volt. Pozíciójában, Ő felet a McAfee együttműködési stratégiájáért és az egész világra kiterjedő PR tevékenységéért. MacDermott 2005 júniusában került a McAfee-hoz, és kritikus szerepet játszott a kommunikációban a vállalat legfelsőbb szintű kommunikációs tevékenységének szóvivőjeként. MacDermott már a McAfee-t megelőzően is töltött be senior management pozíciókat az RSA Security, Betrusted, Telephia and Sprint PCS-nél. Szintén ő alapította és vezette a Takatech-et, egy globális konzultációs céget, amely a belépő piacokra és stratégiai konzultációra specializálódott számos globális vállalat számára 2000-ben. MacDermott posztgraduális egyetemi oklevelet gazdasági-üzleti területen a Thunderbird International Business-től, és mivel 4 nyelven beszél folyékonyan, ő a kiemelt szóvivő az ipari eseményeken. "Ahogy az AVG folytatja a globális terjeszkedését, szükséges számunkra a globális piaci pozíciónk fókuszba állítása, valamint stratégiai feladataink, célkitűzéseink folyamatos újragondolása" mondta JR Smith az AVG Technologies-től. " Törekvésünk, hogy olyan személyt kerestünk a globális kommunikációs vezetői posztra, aki komoly iparági tapasztalatokkal rendelkezik és bizonyította magas szintű vezetői képességeit vezetett el minket Siobhan MacDermotthoz. " "AZ AVG az iparág egy nagyon különleges szereplője, hiszen folyamatos és erőteljes növekedést képes produkálni egy erőteljes termékcsaláddal a háttérben" mondta MacDermott. "Az én felelősségem, hogy segítsem az AVG-t az lehetőségeik kibontásában, további bővítésében, mivel a legkiválóbb biztonsági termékek szolgáltatója." Az AVG Technologies-ről 1991-ben alapították a Cseh Köztársaságban, ma az AVG az egyik vezető fejlesztő az Internetes védelmi megoldások terén a felhasználók és SMB-rendszerek számára. Az AVG több mint 80 millió ügyféllel rendelkezik szerte a világon. A cégnek Európában és Észak-Amerikában vannak irodái, és a világ vezető szakértőit foglalkoztatja az internetes biztonság, különösen az internetes támadások felkutatása, analízise és meghatározása terén. Az AVG díjnyertes termékei a világon bárhol elérhetők viszonteladói hálózata és az Internet segítségével. Az AVG termékek Szoftver Fejlesztői Készleteken (SDK) keresztül programozók számára is hozzáférhetők, akik így saját termékeikbe is beépíthetik az AVG megoldásokat. További információkat a vállalat website-ján, a www.avg.hu oldalon találhat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.