Újabb nemzetközi minősítéseket kaptak a VirusBuster termékei

|

A VirusBuster Professional az ICSA Labs vizsgálatain szerepelt sikerrel, míg a nyílt platformon futó VirusBuster for Samba Servers a Virus Bulletin 100% (VB100) tanúsítványt szerezte meg.

Korábban két egymás utáni évben is megkapta a VirusBuster Professional a Desktop/Server AV Detection (vírus-felismerési) minősítést az Egyesült Államokban működő, világszerte elismert független tesztlaboratóriumtól, az ICSA Labstól (www.icsalabs.com). Most a szoftver az ennél is magasabb szintű Desktop/Server AV Cleaning (vírusirtási) tanúsítványt is kiérdemelte a tekintélyes szervezettől. A Desktop/Server AV Cleaning címet az a szoftver viselheti, amely a lehető legnagyobb arányban, vakriasztások nélkül ismeri fel a legkülönbözőbb károkozókat. A legutóbbi tesztek szerint pedig a VirusBuster keresőmotorja és adatbázisa megfelelt az ICSA vírusirtásra vonatkozó kritériumainak is (Anti-Virus Cleaning Criteria, 4-es verzió). – A ICSA Labs minősítésével nemzetközileg elismert, független szakértők tanúsítják: víruskereső és vírusirtó technológiánk képes nemcsak felismerni, hanem el is távolítani napjaink számítógépes károkozóit – értékelte az eredményt Stange Szilárd, a VirusBuster fejlesztési vezetője. Alig jött meg a céghez az ICSA Labs értesítése, máris újabb sikernek örülhettek a VirusBusternél. A magyar fejlesztők VirusBuster for Samba Servers szoftvere egy gyártófüggetlen nemzetközi teszten vizsgázott kiváló eredménnyel. A Virus Bulletin (www.virusbtn.com), az informatikai biztonsági ágazat világszerte elismert médiuma a Novell SUSE Linux platformon futó termékeket vizsgálta, s a VirusBuster for Samba Servers - immár harmadszor is - azon szoftverek közé került, amelyek kiérdemelték a Virus Bulletin 100% (VB100) tanúsítványt. Csak olyan rendszer kaphatja meg a \"VB100\" minősítést, amely minden vadon terjedő (in the wild, ITW) vírust felismer felhasználó által indított és automatikus ellenőrzés során egyaránt, ám tiszta állományokon futtatva egyetlen hamis riasztást sem ad. A VirusBuster szoftvere a Novell SUSE Linux Enterprise Server 10 platformon 100 százalékos teljesítményt nyújtott.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.