Újabb rekord év az Alerant Zrt.-nél

|

2008-ban is rendkívül sikeres évet zárt az Alerant Informatikai Zrt. Az öt éves fennállását ünneplő cég árbevétele 58 százalékos növekedéssel 2,8 milliárd forint lett.

A nagyvállalati ügyfelei számára teljes üzleti megoldásokat nyújtó Alerant Zrt. növekedése az előző évekhez hasonlóan, 2008-ban is rendkívül dinamikus volt. Árbevétele 2,8 milliárd forint lett, ami 58 százalékos emelkedést mutat a 2007-es év árbevételéhez képest. Az egyes területek bevételét vizsgálva megállapítható, hogy folytatódtak a korábbi évek tendenciái. Tovább erősödött az alkalmazásfejlesztési és -integrációs terület, az innen származó bevételek a teljes árbevétel növekedését meghaladó ütemben nőttek, s elérték az1,9 milliárd forintot. Kis mértékben – 9 százalékkal – csökkentek a termékeladásból származó bevételek, de ezt jelentősen ellensúlyozta, hogy növekedett az eszközökhöz és elkészült alkalmazásokhoz kapcsolódó támogatási szolgáltatásból származó bevétel. „Az Alerant 2009-ben sem tervezi szolgáltatás portfóliójának gyökeres átalakítását. Tevékenységének középpontjában továbbra is üzleti és infrastruktúra megoldások kialakítása áll majd” – mondta el a bejelentés kapcsán Szabó Tamás ügyvezető igazgató. „Legfőbb törekvésünk ez évben is magas színvonalú megoldások szállítása ügyfeleink részére, aminek érdekében szélesítjük termékskálánkat, s nagy hangsúlyt helyezünk munkatársaink képzésére, technológiai és üzleti domain tudásuk bővítésére” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.