Újra kis plotter az Océ portfóliójában!

|

Az Océ CS2136 CAD alkalmazásokra optimalizált, széles tintasugaras nyomtató, amely 4 színnel, 5 festékkel (4 dye, 1 pigment) és 6 tartállyal dolgozik. A nyomtató felbontása 2400×1200 dpi, amit 2560 fúvóka teljesít 4pl-es cseppmérettel dolgozva. Draft módban 90 másodperc alatt készül el egy A0-s tervrajz.

A nyomtató egy automata tekercsadagolóval és vágott lapadagolással is dolgozik, és a 120 méter hosszú médiát is kezeli. Előre programozott Océ médiaprofilokat tartalmaz, vagyis adott médiához adott nyomtatási beállítás van hozzárendelve, így próbálkozások nélkül, elsőre kész a jó nyomat. Ugyanígy a rajz tartalma szerint is lehet előre definiált sablonokat rögzíteni, valamint speciális CAD és Graphics RIP-ek támogatására is van mód. Egyedülálló a kategóriájában, hogy későbbi szkennerbővítéssel digitális színes, szélesformátumú rendszerré alakítható, ami rendelkezik a fájlba szkennelés funkcióval is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.