Uniós támogatást kapott az SAP

|

Az SAP Hungary Kft. 474 millió forintos támogatást nyert el az SAP Business Suite alkalmazás komplex technológiai és funkcionális megújítására az Új Széchenyi Terv keretében. A közel kétéves projekt összköltségvetése meghaladja az 1,8 milliárd forintot.

A fejlesztés az SAP Business Suite informatikai rendszer komplex megújítását célozza, melynek segítségével a vállalatok jobban tudják menedzselni üzleti folyamataikat. A projekt lényeges eleme a felhasználó-orientált szemléletmód, melynek során a cég folyamatosan felméri a piaci igényeket, és azok alapján fejleszti ki az üzleti alkalmazáscsomag egyes elemeit. Az új alkalmazások teljesen megújult kezelőfelülettel és funkciókkal (pl. analitika képességek) fognak rendelkezni, optimális kezelőfelületet biztosítva a professzionális és alkalmi felhasználók számára, egyben elérhetőek lesznek többféle eszközről. A kezelőfelület megújításának központi eleme a felhasználói élmény megteremtése, javítása pl. az ún. side-panel technológián, HTML 5 interfészeken és 3D-ben történő vizualizáción keresztül. A projekt keretében zajlik a kapcsolódó mobil alkalmazások definiálása, tervezése, megvalósítása is. Ezen túlmenően egy, a mobil üzleti alkalmazások fejlesztésének gyorsítását és egyszerűsítését, valamint ügyfél-oldali testreszabhatóságát megvalósító keretrendszer kialakítása szintén megtörténik. A munkák lefedik az ún. receptfejlesztési alkalmazást is, mellyel a cég egyes ágazatok számára tud informatikai támogatáson alapuló termékfejlesztési forgatókönyvet átadni. A feladat a szoftvercég budapesti fejlesztőközpontjában zajlik. A projekt megvalósításának tervezett befejezése 2013. dec. 31. Kapcsolat. Arató Márk, SAP Hungary Kft., kommunikáció, mark.arato@sap.com 06 70 389 35 49.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.