Üzleti intelligencia terén is piacvezető az SAP

|

A teljes IT piac csökkenése közben az üzleti intelligencia iránt növekedett a kereslet

Az SAP AG bejelentette, hogy az IDC tanulmánya* szerint globálisan piacvezető az üzleti intelligencia eszközök terén a szoftverlicence és karbantartási bevételek alapján. A piackutató szerint a német gyártó 1,56 milliárd dolláros bevétellel, 19,5% piacrészesedéssel bír e szegmensben. Az elmúlt évben az SAP piacra dobta az SAP® BusinessObjects™ Explorer megoldását, mellyel bármilyen SAP, és nem-SAP környezetből származó adatok között könnyen, és intuitív módon lehet navigálni. A szoftvergyártó on-demand üzleti intelligenciát is értékesít (SAP® BusinessObjects™ BI OnDemand megoldás), mely a felhasználóknak teljes funkcionalitást, és könnyű kezelhetőséget biztosít. *IDC, Worldwide Business Intelligence Tools 2009 Vendor Shares, Doc #223725, Jun 2010

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.