Üzleti reggeli workshop a BMS Informatika Kft.-nél

|

A workshop célja a BMS Informatikai Kft. által a logisztikai cégekre kidolgozott integrált megoldás bemutatása annak üzleti és szervezeti előnyeivel, valamint a cégek elvárásainak, igényeinek megismerése az informatikai rendszerrel kapcsolatban.

A rendezvényre a magyarországi szakma jelentős és meghatározó vállalkozásainak vezetőit várják, a részvétel ingyenes. A gépkocsival érkezők részére - a rendszám előzetes megadása után - biztosított az ingyenes parkolás. A BMS Informatikai Kft. tervei szerint a rendezvényen résztvevők száma maximum 20 - 25 fő lesz. A reggeli workshop programja: 8.30. - 9.00. Regisztráció, bevezető 9.00. - 9.30. A BMS Informatikai Kft. bemutatása 9.30. - 10.00. Informatikai megoldások bemutatása 10.00. - 10.20. Kérdőív kitöltése 10.20. - 10.40. EU-s pályázati lehetőségek ismertetése Az érdeklődők a BMS Informatikai Kft. oldalán (www.bmsinformatika.hu) elérhető jelentkezési lap kitöltése és a BMS Informatikai Kft. részére postán (1094 Budapest Tűzoltó u. 59.) vagy faxon (faxszám: 476-3155) való visszaküldése után a jelentkezésről e-mailben vagy faxon kapnak visszaigazolást. A korlátozott létszámra való tekintettel a jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadják el. A rendezvénnyel kapcsolatban bármilyen kérdésre Sziráki Erika menedzserasszisztens válaszol (erika.sziraki@bmsinformatika.hu).

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.