Valós idejű analitikai céleszköz az SAP-tól

|

Az SAP AG bejelentette, hogy elkezdte a SAP HANA (SAP High-Performance Analytic Appliance) forgalmazását. Az SAP HANA valósidejű in-memory eszköz segítségével a szervezetek képesek nagy számú, és részletes információkon alapuló üzleti műveleteik valós idejű elemzésére. Az in-memory technológia lényege, hogy az adatok a memóriában tárolódnak, így az elérés és elemzés azonnali. A megoldás platformfüggetlen, és bármilyen forrásból származó nagy tömegű adatok analizálására alkalmas

Az SAP a HANA-val egy időben mutatta be az első, ezen megoldásra tervezett üzleti intelligencia alkalmazását, a stratégiai munkaerő-tervezést megkönnyítő szoftverét. A vállalat jövő évre tervezi egy másik üzleti intelligencia termék piacra dobását, mely az áramellátás menedzselésében segíti a közművállalatokat, illetve több olyan iparágspecifikus megoldást is, melynek alapjául a HANA szolgál. „Részt vettünk az SAP HANA innovációs programjában, és tapasztaltuk, ahogy az SAP in-memory technológiája óriási mértékben felgyorsítja az üzleti folyamatainkat” –mondta Martin Petry, a Hilti informatikai vezetője. „A Hilti kilenc millió rekordot töltött az SAP HANA-ba, melynek segítségével másodpercek alatt tudtuk elvégezni azon műveleteket, melyek korábban napokba teltek.” Az in-memory számítástechnika főbb előnyei közé tartozik: * a riportok futási idejének jelentős -10-100-szoros – lerövidítése, * a rendelkezésre álló beszámolói információk minőségi javulása, * plug and play kiszállítás, a hardver partnerek előre konfigurált és optimalizált SAP szoftverekkel szállítják ki a megoldásokat, * a beszámolók elkészítéséhez nincs szükség fejlesztésre, azok performanciájukból fakadóan azonnal rendelkezésre állnak, * üzemeltetési költségek csökkentése, kiszámíthatóvá tétele, valamint a tárterületek jelentős mértékű felszabadítása az adatbázis aggregátumok elkerülése révén. A HANA várhatóan jövő év elején érkezik Magyarországra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.