Verbatim Multimedia Audio Bar: nem pusztán hangszóró, de telefonálni is lehet vele

|

A Multimedia Audio Bar hangrendszer különleges formájából erőteljes mélyek törnek elő, így nem csak a dizájnnal, de tisztán zengő hangjával is felhívja magára a figyelmet. Bármilyen monitor talpánál könnyen elhelyezhető, és nettelefonáláshoz is hasznos, hiszen tervezői beépített mikrofonnal is ellátták.

A Multimedia Audio Bar méreteinek – 370 x 76,5 x 63 mm – köszönhetően kevés helyet foglal, jól elfér minden íróasztalon, vagy monitor környékén. Kiváló hangminőség jellemzi, ami az erősített hangszórók tiszta mélyeinek is köszönhető. A 16 watt teljesítményű hangrendszer a 120 Hz-es basszusoktól egészen 20 kHz-es magasokig egyenletesen szólaltatja meg a bemenetéhez csatlakoztatott forrásról érkező hangokat. A zenék, beszélgetések forrása nem csak számítógép lehet, de MP3 lejátszó vagy akár játékkonzol is. A boltokban 15000 Ft-ért érhető el a hangrúd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.