Versenyhajókra telepít üzleti intelligenciát az SAP

|

Ismét támogatja a legnagyobb vitorláseseményként ismert kieli vitorláshetet az SAP. A balti-tengeri város partjánál júniusban megrendezésre kerülő fesztiválra 5000 hajózót várnak

A szponzoráció keretében a szoftvercég olyan eszközöket bocsát a versenyzők rendelkezésére, melyek segítséget adnak az aktuális taktika meghatározásában, valamint a nézők számára lehetővé teszi az aktuális helyzet nyomon követését. „Sokak számára nem könnyű átlátni, hogy mi történik éppen a vízen. Gyakran a bólyáknál, a célvonalnál sem egyértelmű, hogy melyik hajó van elől. GPS-es nyomkövető, valamint 2-és 3D megjelenítést végző partnerekkel közösen az SAP olyan eszközt fejlesztett ki, mely a hajókról származó adatokat integrálja a pályaszenzorokból származó széladatokkal” –mondta Stefan Lacher, a SAP Sailing Program technológiai igazgatója. 2011-ben az SAP egy analitikai megoldást mutatott be Kielben, mely az összes versenyző adatát jelenítette meg egy platformon. Itt élőben lehetett követni például az egyes hajók mozgását, egymáshoz viszonyított távolságát, a megérkezés várható idejét a következő pályahatárig, az átlagsebességüket. A kommentátorok az egy gombnyomásra előálló információkból egyedülálló részleteket tudtak meg a verseny minden pillanatáról. A résztvevők visszajelzésein alapulva a szoftvercég tovább finomította az élményelemet, hogy támogassa a nemzetközi közvetítést, és a helyszíni versenyzést. Június 16-24., Kiel, Németország Több mint 3 millió látogatójával a kieli hét a legnagyobb nyári fesztivál Észak-Európában, ahol 50 ország csapata jelezte részvételi szándékát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.