Vezető státuszt vívott ki a Kaspersky a végponti biztonsági megoldásokat értékelő felmérésben

|

A listavezetők közé került a Kaspersky a Forrester Wave végponti biztonsági megoldásokat értékelő 2019. évi felmérésében. A Kaspersky Endpoint Security for Business megoldása mind az aktuális kínálat, mind a piaci jelenlét kategóriában a legjobb öt között szerepel.

A Forrester Wave útmutatással szolgál azon vállalkozások számára, amelyek egy adott piacon a beszerzési lehetőségeket vizsgálják. A Forrester meghatározott kritériumok szerint értékeli a gyártókat és a termékeiket, és ennek alapján objektíven rangsorolja a technológiai vállalatokat és az általuk kínált megoldásokat, bemutatva a kínálatuk minőségét, valamint a stratégiájuk és a piaci jelenlétük eredményességét. A potenciális vevők így egy független értékelésre támaszkodva hasonlíthatják össze a különféle gyártókat, többféle mérőszám alapján.

A Forrester Kaspersky vezető biztonsági termékét, a Kaspersky Endpoint Security for Business megoldását is értékelte. A Kaspersky vezető státuszt vívott ki annak köszönhetően, hogy a 25 kritérium közül 14-ben a lehető legmagasabb pontszámot érte el. A kritériumok többek között az alábbiak voltak: rosszindulatú programok megelőzése, exploitok megelőzése, kártékony viselkedés elleni védelem, fenyegetéselemzés és sérülékenység-javítás.

"A [vállalat] terméke nyújtja a legjobb teljesítményt a fenyegetések megelőzése, a kártékony viselkedés elleni védelem, valamint a támadás-elhárítás terén. Mindenezek mellett az eljárási rend motorjai rendkívül granurálisak és kockázat-vezéreltek, a rendszergazdáknak pedig szükség esetén számos végpontkezelő funkció áll a rendelkezésükre", írja a Forrester jelentése, a The Forrester Wave™: Végponti biztonsági megoldások, 2019. 3. negyedév (The Forrester Wave™: Endpoint Security Suites, Q3 2019).

A Forrester jelentése arra is kitér, hogy a "Kaspersky nagyon keményen dolgozott, hogy bebizonyítsa: nyugodtan rájuk lehet bízni az adatokat", és hogy "a vállalat az elmúlt évben számos intézkedést tett az ügyfelek bizalmának visszanyerésére, többek között például elérhetővé tette a kódját külső felek általi vizsgálatra".

A Kaspersky 2017-ben sikeresen útjára indította a Globális Átláthatósági Kezdeményezését, amelynek keretében Svájcba költöztette át az ügyféladatok tárolását és feldolgozását. Emellett több országban - többek között Svájcban, Spanyolországban és Malajziában - is átláthatósági központokat nyitott, ahol a megbízható partnerek megvizsgálhatják a vállalat kódját, továbbá ezek a létesítmények tájékoztató központokként is szolgálnak, ahol az érdeklődők a Kaspersky szakmai és adatfeldolgozási gyakorlatairól tájékozódhatnak.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a a Forrester Wave értékelése a vezetők között nevez meg  minket. A Forrester egy köztiszteletben álló független szervezet, ezért nagyra értékeljük, hogy elismerésben részesített minket az elmúlt 12 hónapban végzett munkánkért. Amellett, hogy folyamatosan továbbfejlesztettük a termékeinket annak érdekében, hogy átfogó kiberbiztonsági megoldásokat kínálhassunk a vállalkozásoknak, proaktív intézkedéseket is tettünk a szolgáltatásaink átláthatóságának és megbízhatóságának bemutatására. Tovább bővítjük a Globális Átláthatósági Kezdeményezésünket; az ezzel kapcsolatos újabb fejleményekről kellő időben tájékoztatjuk az érdekelteket" - mondta Dmitrij Alesin, a Kaspersky Lab termékmarketingért felelős alelnöke.

A teljes jelentés a webhelyen olvasható. A Kaspersky Endpoint Security for Business megoldásáról ezen az oldalon található bővebb információ. 

("The Forrester Wave™: Végponti biztonsági megoldások, 2019. 3. negyedév. A 15 legjelentősebb gyártó és az egymáshoz viszonyított rangsoruk." Szerzők: Chris Sherman, Stephanie Balaouras, Merritt Maxim, Matthew Flug és Peggy Dostie)

A Kasperskyről
A Kaspersky egy 1997-ben alapított globális kiberbiztonsági vállalat. A Kaspersky internetes fenyegetésekkel kapcsolatos tudását és biztonsági szakértelmét folyamatosan innovatív biztonsági megoldások és szolgáltatások fejlesztésére használja, hogy védelmet kínáljon vállalkozások, a kritikus infrastruktúra, a kormányok és a fogyasztók számára világszerte. A vállalat széleskörű biztonsági portfóliójába vezető végpont védelmi és számos speciális biztonsági megoldás és szolgáltatás tartozik, az összetett és fejlődő digitális veszélyekkel elleni küzdelem érdekében. Több mint 400 millió felhasználót védenek a Kaspersky technológiái, valamint 270.000 vállalati ügyfélnek segítenek megóvni azt, ami a legfontosabb számukra.
További információ: www.kaspersky.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.