Virtuális magánhálózatot (VPN) alakított ki Budapest Főváros Közterület-felügyelete

|

ZyXEL eszközökből épült ki a Budapest Főváros Közterület-felügyeletének (BFKF) telephelyek közötti virtuális magánhálózata. A gyártó termékei a köztéri kamerák működtetésében is segítik a BFKF-et. A szervezet elsősorban a minőségi, a jó ár-érték arányú és a környezetbarát, ezáltal költséghatékony eszközei miatt választotta IT partnerének a ZyXEL-t. A hálózat kiépítésére azért volt szükség, hogy a központot és a telephelyeket egy egységes, központi vezérlésű hálózattal kössék össze.

„Az együttműködés egy újabb visszajelzés számunkra, hogy eszközeinket vállalati szinten is elismerik. Egy hálózat védelme minden vállalatnak kritikus pont, így a ZyXEL tűzfalak az egyik legfontosabb feladatot látják majd el: védik a hálózatot a külső támadásoktól, szabályozzák, hogy illetéktelenek ne férhessenek hozzá belső adatokhoz, azonban a jogosultak egyszerűen, problémamentesen elérhessék azokat a funkciókat, adatokat, emaileket, amelyek hozzáféréséhez van jogosultságuk.” – nyilatkozta Cseh Levente, a ZyXEL ügyvezetője. „A közelmúlt kiemelt projektjei közé tartozott a VPN hálózat és a közterületeken elhelyezendő kamerák rendszerének kiépítése, kezelése. A közterület-felügyelet ezeket a kamerarendszereket folyamatosan használja és felügyeli, a ZyXEL eszközei a rendszer működtetésében is kiemelt szerepet játszanak majd”- tette hozzá Balassy Zsolt, BFKF informatikai osztályvezetője. A fővárosi szervezet a gyártó egyik disztribútorától kért segítséget a hálózat kialakításához, így került kapcsolatba a két cég. Az együttműködés keretében a ZyXEL folyamatos technikai tanácsadással segíti majd a hálózat zavartalan működését.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.