Virtualizáció felsőfokon: VMware partner lett az Atigris

|

Az Atigris Informatika megszerezte a virtualizációs technológiában világviszonylatban vezető VMware, Inc partneri minősítését.

Az Atigris Informatika a magyarországi nagyvállalatok még professzionálisabb kiszolgálása érdekében megszerezte a virtualizációs technológiában világviszonylatban vezető és számtalan nemzetközi referenciával rendelkező VMware, Inc partneri minősítését. Az Atigris által megszerzett cím, a VIP Professional Partner, mély szakmai tudást garantál, valamint nagyvállalati szintű kedvezményes árkategóriát biztosít ügyfeleinek az itthon is ismert és elismert technológiában. Az Atigris a mostani lépését a következő „Enterprise” partneri szintre jutás egy elemének tekinti, ahol a komplex megoldások a legfejlettebb üzleti megfontolásokkal társulnak. Az Enterprise státusz speciális kapcsolat a viszonteladó és a VMware között, ahol a gyártó folyamatos üzleti, szakmai, marketing és oktatási támogatást nyújt a viszonteladónak, így az ügyfelek a legprofesszionálisabb elbánásban részesülnek. Az Atigris Enterprise szintű partnerré válása heteken belül megtörténik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.