VMware tanfolyamok most már bárhol az ország területén

|

A SZÁMALK májusban fejezte be annak a rendszernek a kiépítését, melynek segítségével saját VMware tanfolyamaira dedikált szerverparkja internetes kapcsolaton keresztül, távolról is elérhető.

A SZÁMALK májusban fejezte be annak a rendszernek a kiépítését, melynek segítségével saját VMware tanfolyamaira dedikált szerverparkja internetes kapcsolaton keresztül, távolról is elérhető. Sok partnerük esetében probléma, hogy a tanfolyamot helyileg magunknál szeretnék lebonyolítani, de a szükséges eszközök vagy tanfolyami/teszt környezet nem áll rendelkezésre. Sajnos a virtualizációs infrastruktúrát még nem lehet virtualizálni, és a VMware hivatalos távoli elérésű oktatólaborjai pedig súlyos euró-ezrekbe kerülnek. A SZÁMALK most ezt a szolgáltatását a tanfolyami árba beépítve kínálja, sokkal kedvezőbb konstrukcióban. A lebonyolításhoz mindössze szélessávú (javasoltan 256kbit/sec/fő fel- és letöltéssel rendelkező) internetvonal és pár PC vagy laptop szükséges (de igény esetén ezeket is biztosítják MobilITy csomagukban). A rendszer kipróbálására a legjobb teszt május közepén mindjárt egy éles, privát vállalati tanfolyam volt, melyen sikeresen és remekül működött minden.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.