Wi-Fi minősített SMC termékek

|

Az SMC Networks a Wi-Fi Alliance-től megkapta a Wi-Fi CERTIFIED 802.11n draft 2.0 minősítést a Barricade SMCWBR14S-N, SMC7904WBRA-N, SMCWGBR14-N szélessávú router-ek és az EZ Connect Wireless USB Adapter SMCWUSB-N termékei részére.

A Wi-Fi Alliance tesztje és bizonyítványa biztosítja, hogy a termékek működtethetőek más 802.11n draft 2.0 szabványú termékek között, megfelelnek a biztonsági előírásoknak, ezen felül pedig visszafelé és keresztirányban is kompatibilisek a Wi-Fi készülékek korábbi generációival. A jelenleg minősítést szerzett termékek igazolást kaptak az opcionális Wi-Fi Protected Setup programmal való együttműködésről is, amit arra terveztek, hogy megkönnyítse a biztonsági beállítások konfigurálását a Wi-Fi hálózaton belül. Az jelenleg Wi-Fi minősítést szerzett termékek között van a SMC Networks három szélessávú router-je, az SMC Barricade N Broadband Router (SMCWBR14S-N), az SMC Barricade N Pro ADLS Router és az SMC Barricade NProMax Gigbit Broadband Router (SMCWGBR14-N). Ezek mindent magában foglaló hálózati megoldást nyújtanak a nagy sebességűz kábel/xDSL vagy ADSL2/2+ kapcsolathoz való csatlakozásra vagy annak megosztására. Az SMC Networks EZ Connect N Pro Draft 11n Wireless USB2.0 Adapter (SMCWUSB-N) - amely a 802.11n szabványnak megfelelő sebesség és lefedettség előnyeit nyújtja a vezetéknélküli kapcsolat létrehozásához az asztali számítógépek és notebook-ok számára – szintén megkapta a minősítést. A jelenleg minősítést kapott 802. 11n draft 2.0 hálózati termékek amellett, hogy visszafelé és keresztben is kompatibilisek a 802.11 b/g szabvánnyal, a 802.11n által nyújtott sebességet, hatótávolságot és sávszélességet biztosítják. A termékek kitűnő teljesítményt nyújtanak olyan magas rendszerkövetelményeket támasztó alkalmazások használatakor, mint pl. az online játékok, nagy felbontású video streaming, file-ok megosztása és VoIP, ezenkívül képesek 300 Mbps adatmásolási sebességet elérni – ez majdnem hatszorosa a 802 11g-nek. ”Az SMC Networks elkötelezte magát a hatékony és biztonságos vezetéknélküli kapcsolat mellett, miközben teljes együttműködést biztosít korábbi és az ugyanazon license alapján több gyártó által gyártott termékekkel.” – mondta James Harris, az SMC Networks termékmenedzsere. ” A 802. 11n draft 2.0 egy új szabvány, aminek a segítségével megnövelt teljesítmény, hatótávolság és jobb QoS (Quality of Service – szolgáltatás minősége) érhető el az egyre kiszélesedő multimédiás lehetőségek számára. A tény, hogy az SMC támogatja a Wi-Fi Alliance 802. 11n draft 2. 0 minősítési programját, demonstrálja a cég erőfeszítéseit arra nézve, hogy teljes ipari együttműködést és a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítson az otthonokban és a vállalatoknál egyaránt.” – mondta Karen Hanley, a Wi-Fi Alliance igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.