WorkflowGen BPM szoftver iPhone és iPod Touch készülékekre

|

“A WorkflowGen Mobile lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy publikus internet kapcsolaton keresztül elérjék a vállalati WorkflowGen portált, és így távolról is hozzáférjenek a munkafolyamataikhoz.” - jelentette ki Alain Bezançon, az Advantys vezérigazgatója.

Megjelent WorkflowGen BPM szoftver mobil verziója iPhone és iPod Touch készülékekre, melyet a WorkflowGen felhasználók ingyen tölthetnek le. “A WorkflowGen Mobile lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy publikus internet kapcsolaton keresztül elérjék a vállalati WorkflowGen portált, és így távolról is hozzáférjenek a munkafolyamataikhoz.” - jelentette ki Alain Bezançon, az Advantys vezérigazgatója. A WorkflowGen Mobile alkalmazás az alábbi főbb funkciókkal rendelkezik: - folyamatok listája - új folyamat indítása - teendők, feladatok listája - feladat delegálása - keresés - űrlap megjelenítés - folyamatok nyomonkövetése A WorkflowGen BPM / Workflow szoftver több ezer folyamat és több százezer felhasználó esetén is rugalmas és robosztus környezetet biztosít humán és automatikus folyamatkezelési rendszerek megvalósításához. A webszerver alapú technológia könnyen skálázható, és egyszerűen integrációt tesz lehetővé meglévő adatbázisokhoz és olyan nagyvállalati alkalmazásokhoz mint az SAP vagy a Microsoft Sharepoint. A WorkflowGen-t Magyarországon az EASTRON Kft képviseli 2003 óta, az évek során számos ipari, kereskedelmi és pénzintézeti vállakozás, valamint kormányzati szerv vezette be sikeresen a terméket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.