XAPT megoldás a Caterpillar dealerek éves konferenciáján

|

Az XAPT az észak-amerikai Caterpillar dealerek éves konferenciáján a NADITA-n Las Vegasban mutatta be azt a speciális megoldását, amelyet Microsoft Dynamics AX plarformon fejlesztett a dealerek számára.

Az XAPT Hungary Kft. megoldása dealeri hálózattal dolgozó – például haszonjármű – nagyvállalatok teljes belső ügyviteli rendszerét és folyamatait lefedi, így az értékesítés mellett a szervizelés, bérbeadás és az alkatrész ellátás feladatait is támogatja. A megoldás első verzióját (Axapta 3.0 alapon) a magyar Huntraco kezdte el használni 2005-ben, hamarosan indul az Egyesült Államokban a Kelly Tractor rendszere, a Dean Machinery pedig 2008-ban döntött a bevezetésről. A NADITA (North American Dealer Information Technology Association) rendezvényen szinte valamennyi észak-amerikai Caterpillar dealer képviseltette magát legfelső szintű döntéshozókkal és IT vezető szakemberekkel, a konferencia meghívottai között voltak a Microsoft észak amerikai vezetői is. A las vegas-i rendezvényen az XAPT munkatársai Ian Harrill értékesítésért felelő alelnök vezetésével plenáris előadás és workshop keretében élő szoftverbemutatókat tartottak, és megszólalt a rendszert használó Kelly Tractor (www.kellytractor.com/) informatikai vezetője, John Rose a bevezetés tapasztalatairól, továbbá a rendszert 2008. decemberében megvásároló Dean Machinery (www.deancat.com/wps/portal) tulajdonosa, Lori Dean a kiválasztásról. Az XAPT által kifejlesztett szoftver olyan általánosan használható megoldást nyújt, amellyel egy közép- vagy nagyvállalkozás a belső folyamatok teljes skáláját le tudja fedni. „A világ legkülönbözőbb pontjain hasonló problémákkal, ügyféligényekkel és folyamatokkal találkozhatunk; erre a mostani konferencia is élesen rávilágított” – mondta Schvarcz Zoltán az XAPT Hungary kft. ügyvezető igazgatója. „A kezdetben magyar cég számára kifejlesztett megoldás továbbfejlesztése ugyanúgy alkalmas az észak-amerikai Caterpillar dealerek kiszolgálására, mint ahogy Távol-Keletről és Dél- Amerikából is vannak érdeklődőink. A Microsoft Dynamics AX 2009-alapon kifejlesztett rendszer kellően kidolgozott és rugalmasan továbbalakítható, hogy gyakorlatilag bármely ügyféligénynek megfeleljen nagyobb vagy kisebb, kereskedelemmel, szervízzel vagy bérléssel foglalkozó vállalat számára.” Néhány fontosabb speciális funkció: Gépadatbázis és élettörténet követés, pontos információ gép visszavásárlásához, alkatrészellátáshoz Teljesen integrált értékesítési folyamat az első kapcsolatfelvételtől az üzlet realizálásáig, illetve az újraértékesítésig Távoli üzletkötők on-line kapcsolata a rendszerrel Szerviz menedzsment munkalapkezeléssel, garanciával Munkagépek bérbeadásának kezelése Készletnyilvántartás és mestertervezés Intelligens raktárirányítási rendszer Projektek kezelése Üzleti folymat menedzsment, workflow, dokumentum kezelés Beépített üzleti intelligencia rendszer Interfészek a gyártó rendszereihez

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.