Xerox multifunkciós berendezés különböző illatokban

|

Ötféle aroma filter közül választhatnak a felhasználók a Xerox Phaser 3100 többfunkciós lézernyomtatóhoz, amely így nem csupán a nyomtatásban, másolásban, szkennelésben nyújt segítséget az irodában, hanem gondoskodik a munkához elengedhetetlen kellemes légkörről is. A Xerox saját fejlesztését egyelőre csak ennél a terméknél lehet igénybe venni.

A Xerox sokoldalú tulajdonságokkal ruházta fel a Phaser 3100S és a Phaser 3100X többfunkciós lézernyomtatót. Az automatikus dokumentumadagoló meggyorsítja a nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási munkákat, így a kevés főt foglalkoztató kis – és középvállalkozásoknak hatékony támogatást nyújt a napi munkában. A nagyteljesítményű, 250 lapos kapacitás pedig arról gondoskodik, hogy a papírfeltöltésre se kelljen folyamatosan odafigyelni. A multifunkciós kompakt mérete és csendes működése (csupán 53 decibel) miatt ideálisan elhelyezhető kisebb helyiségekben. A könnyen áttekinthető kezelőfelület, a gombnyomásra elérhető funkciók és szolgáltatások segítségével pedig a készülékek vezérlése is igen egyszerű. A Phaser 3100 MFP a leggyorsabb eszközök között szerepel kategóriájában, így a nyomtatásra való várakozás csökkentésével jelentős munkaidőt lehet megtakarítani. A4-es méretben 20 oldalt képes egy perc alatt kinyomtatni. A készülék továbbá USB direkt csatlakozóval is rendelkezik, amely egyszerű nyomtatási és szkennelési lehetőséget biztosít, akár egy USB memóriakártyáról is. Ez a funkció nem csupán kényelmes, hanem időtakarékos is azoknak, akik állandó mozgásban vannak. Az energiatakarékos, Energy Star minősítésű többfunkciós nyomtató olyan különleges nyomatok készítésére is alkalmas, mint a vízjelek, vagy naptárak, amelyeket 600 x 600 dpi-s felbontásban tud előállítani. A Xerox fejlesztői a tervezés során nem csupán a külső jegyekre, illetve a technikai képességek maximalizálására figyeltek oda, hanem olyan, az irodai környezetben felmerülő igény kielégítésére is, amelyre eddig még egyetlen gyártó sem. A Phaser 3100-sokat ugyanis opcionálisan választható aroma filter dobbal is ellátták, így a gép nem csupán a munkáját végzi el, hanem ha a felhasználó szeretné, az irodai kellemes levegőjéről is gondoskodik. Öt féle illat – energy, well being, oxygen, dynamic, summer sweetness – választható hozzá és a készülék ventilátora elé helyezett filteren keresztül jó illatot biztosít az irodában, miközben megbízhatóan, gyorsan és teljes körűen ellátja funkcióit. Bővebb információk a termékről a http://www.office.xerox.com/multifunction-printer/multifunction-under-30ppm/phaser-3100mfp/huhu.html oldalon keresztül érhetőek el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.