Zöld gomb az asztalon, merevlemez a zsebben

|

Zöld gomb alkalmazással felszerelkezve érkezik a Store ’n’ Go merevlemezek új generációja. A Verbatim új adattárolói a világ legkönnyebb 2,5 hüvelykes külső merevlemezei közé tartoznak, és a Zöld gombnak köszönhetően a környezetet is kevésbé terhelik. Az új merevlemezek mérete is csökkent az előző sorozathoz képest, a tárhely viszont nőtt: akár 1 TB-os kapacitással is elérhetők.

A megnövelt adatsebességet igénylők számára a meghajtók hamarosan eSATA/USB 2.0 és USB 3.0 csatlakozókkal felszerelve is kaphatóak lesznek. • Új, kisebb és könnyebben hordozható merevlemez család • 81mm széles, 117 mm hosszú és 16mm vékony • 250 GB - 1 TB kapacitás • ZÖLD GOMB szoftver az energiafogyasztás csökkentésére és a tároló élettartamának növelésére • Nero BackItUp and Burn Essentials szoftver Mobil adattárolás kompakt meghajtón A 81 mm széles, 117 mm hosszú és 16 mm vékony új Store ‘n’ Go hordozható merevlemez, csomagolását is beleértve, csaknem 30%-kal kisebb elődjénél, illetve 135 grammjával nemcsak 20%-kal könnyebb, de a világon forgalomban levő 2,5” külső merevlemezek között az egyik legkönnyebb, és minden eddiginél egyszerűbben kezelhető. Ráadásul FAT32 fájlrendszerének köszönhetően Windows és Mac rendszerekkel egyaránt kompatibilis. A Verbatim Store ‘n’ Go modelljei a tárolóhelyt tekintve majdnem olyan gazdag kínálatban érhetők el, mint színeket tekintve: 250 GB-tól egészen 1 TB érhetők el a különböző változatok. Biztonsági mentés, DVD írás, energiatakarékosság A Store ‘n’ Go merevlemez két szoftvercsomagot is tartalmaz. A Nero BackItUp and Burn Essentials három fontos funkciót ötvöz egyetlen szoftverben: a fájlok és mappák rendszeres biztonsági mentése mellett a szoftver segítségével a felhasználók fotókat, videókat, és egyéb tartalmakat írhatnak CD, DVD vagy akár Blu-ray lemezre, illetve a Nero RescueAgent segítségével egyszerűen helyreállíthatják sérült fájljaikat. A ZÖLD GOMB szoftver csökkenti az energiafogyasztást és növeli a meghajtó élettartamát: beállítható, hogy adott időtartam után automatikusan készenléti állapotba kapcsoljon a Verbatim Store ‘n’ Go meghajtó, de a lemez az asztalon található ZÖLD GOMB-ra kattintva is „elaltatható”. Az új Verbatim Store ’n’ Go hordozható merevlemezek USB 2.0 csatlakozóval, 320GB, 500GB, 640GB, 750GB és 1TB tárolókapacitással 20625 Ft-ért (a 750 GB-os változatok 33750 Ft-tól) már hazavihetők.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.