Hirdetés
. Hirdetés

A távmunka most a leghatékonyabb és a leginkább felelős megoldás

|

A cégek havi közel 17 ezer forintig adómentesen téríthetik dolgozóik távmunka miatt felmerülő költségeit.

Hirdetés

Minden lehetséges módon fékezni kell a járvány terjedését, ezért azt javasolja a munkáltatóknak az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), hogy akinek csak lehet, biztosítsák az otthoni munkavégzés lehetőségét.

A munkáltatók a veszélyhelyzeti rendelkezések szerint, a felek megállapodása alapján havi közel 17 ezer forintig adómentesen nyújthatnak költségtérítést a kollégáiknak a távmunka miatt felmerülő kiadásaik fedezésére.

Hirdetés

A tárca csütörtöki közleménye szerint a home office, a távmunka számos munkakör esetében jó és biztonságos megoldás arra, hogy egyszerre fékezzük a járvány terjedését, és tartsuk működésben a gazdaságot.

Mint ismeretes, a munkaadók és a munkavállalók már tavaly óta rugalmasabban, egyszerűbben állapodhatnak meg a távmunka mikéntjéről.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.