Hirdetés
. Hirdetés

Áprilistól lehet előfizetni a Windows 7-szolgáltatásra

|

A Microsoft a jövő hónaptól kezdi árusítani a nyugdíjba menő operációs rendszer kiterjesztett támogatását.

Hirdetés

Hirdetés

Az Extended Security Updates (ESU) nevű szolgáltatás további támogatást nyújt három évig a 2020. január 14-én nyugdíjba vonuló (vagyis biztonsági frissítéseket ezek után normál esetben már nem kapó) Windows 7-et használó vállalatoknak, hogy több idejük legyen a Windows 10-re való átállásra.

A konstrukciót igénybe vevők a támogatási időszak lejárta után is kapnak majd biztonsági foltokat az újonnan kiderülő sebezhetőségek megszüntetésére. Javításokat azonban már csak a Microsoft által kritikusnak vagy fontosnak minősített sérülékenységekhez készítenek. A kiegészítő támogatás kezdetben 25 vagy 50 dollárba kerül évente számítógépenként, de a harmadik évben a díj a duplájára emelkedik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.